Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon goed Italiaans eten”
Beoordeling van Pizzeria Dama e Vagabundo

Pizzeria Dama e Vagabundo
Een tafel reserveren
2
wo 16-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 398 van 5.661 Restaurants in Lissabon
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 15
Wijk: Baixa, Rossio & Restauradores
Gegevens restaurant
Wijk: Baixa, Rossio & Restauradores
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening en eten erg goed. Niets negatiefs op te merken. Echt Italiaans eten. Pizza gegeten, dunne bodem.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank AnikaL1992
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (645)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 646 beoordelingen

22 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten en een goeie prijs kwaliteit verhouding. De bediening was erg vriendelijk alleen het Engels had iets beter gekund

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Sjoerdbel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik bestelde een vegetarische pizza, naar mijn voorkeur met (voldoende) verse groenten. Ik controleerde dit niet.
Enkel de champignonnen waren lekker vers, de courgette en aubergine smaakte gepekeld/zout. Voor mij was dit echt geen aanrader! Het personeel was meer met elkaar bezig dan met het werk... Ik zou hier niet spontaan naar terugkeren...

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank LiesbethD281
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lang verhaal kort: heerlijk lekkere pizza’s, vers gemaakt. Je kan in de keuken mee kijken namelijk. Vriendelijk personeel en niet duur. Ik raad dit iedereen aan die graag een pizza of pasta wil eten.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank loreh85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2019 beoordeeld

Bediening bekeek ons bijna terug buiten. Misschien hadden ze een meer 'classy' eigenbeeld dan de gewone toerist eruit ziet?
Mijn pizza werd bedekt met parmahamstukjes opgediend. Tot mijn grote verbazing bleken onder die stukjes enkel aangebrande blazen pizzadeeg te zitten. Toeval was dus uit te sluiten. We waren in Lissabon maar iedereen hoorde het in Keulen donderen, gewoon doen... Alle aangebrande stukken aan de etalagezijde gelegd (we zaten aan het venster Praça de Figueira), een ganse hoopje. Nog steeds niemand die iets vraagt. Rest opgegeten, (veel) betaald en elders iets lekkers gaan eten.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank EvKo2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizzeria Dama e Vagabundo bekeken, bekeken ook

 
Lissabon, Lisbon District
 

In Pizzeria Dama e Vagabundo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding