Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie ligging, leuke bediening en goede prijzen.”
Beoordeling van Azimut Restaurante Bar

Azimut Restaurante Bar
Geclassificeerd als nr. 14 van 129 Restaurants in Estoril
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 28
Keukens: Portugees
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
13 september 2018 beoordeeld

We werden steeds snel en op een leuke manier geholpen, we hebben er verschillende keren gedineerd en de kwaliteit was over het algemeen goed. De prijzen zijn goed, zeker gezien de locatie aan de boulevard met uitzicht op zee.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan Willem d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (279)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 279 beoordelingen

1 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant ziet er simpel uit masr is erg lekker. Eten is goedkoop en erg goed. Cocktails zijn goed! Het is nog lastig om in de omgeving een fatsoenlijke Mojito te krijgen- althans zo lijkt het. We hebben er s middags een aantal keer gegeten. Ze hebben veel keus op de menukaart. Echter js het personeel niet zo vrolijk, ze lijken nogal chagerijnig. Eten komt erg snel.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank RobinnVr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Aardige bediening, ook het eten is ok. Leuke lokaties aan de boulevard vlakbij Estoril richting Cascais.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank kler76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Madalena P, Proprietário van Azimut Restaurante Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2017
Google-vertaling

Thank you so much for taking time to write and share with us your kind review!
We hope to have the opportunity of welcoming you back!
Best regards.
Madalena Pica

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Worden hier steeds snel geholpen! Het eten is goed, hele goede prijs kwaliteit verhouding! We hebben hier nu 2x gegeten en gaan hier zeker nog vaker lunchen! Hamburgers en toasts zijn erg goed!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Martendeman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Madalena P, Proprietário van Azimut Restaurante Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2017
Google-vertaling

We were delighted to read your posting on TripAdvisor following your recent visit to Azimut Restaurant Bar.
It's good to know that our service made your hollidays more pleasant.
Best regards.
Madalena Pica

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zich een leuke plek om te eten en wel gezellig maar de service was slecht. Al het eten kwam laat en niet tegelijk. Bediening kwam pas langs als je ze zelf actief ging wenken.
Het eten was verre van bijzonder.
Ik had zalm besteld. Op zich een lekker gerecht maar de garing was gewoon niet goed. Zalm was rauw en koud vanbinnen, de groenten ook nog te rauw. Teruggestuurd naar de keuken. Vervolgens kwam de vis heel veel tijd later doorbakken weer terug. Ook niet lekker.
Bij het betalen van de rekening gevraagd of ze de zalm van de rekening konden halen. De ober die mij hielp vroeg het aan zijn baas. Die negeerde ons volkomen; tot 2x toe. En dus moest ik gewoon betalen.
Slecht eten slechte behandeling. Gewoon een tentje verderop gaan zitten. Zelfde uitzicht en veel beter eten

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Wietske V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Madalena P, Proprietário van Azimut Restaurante Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2017
Google-vertaling

Thank you for your rating.
We apologize for any inconvenience.
Best regards
Madalena Pica

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Azimut Restaurante Bar bekeken, bekeken ook

 
Cascais, Lisbon District
 

In Azimut Restaurante Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding