Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (219)
Beoordelingen filteren
219 resultaten
Waardering van reizigers
69
105
30
4
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
69
105
30
4
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 219 beoordelingen
Beoordeeld op 28 mei 2016 via mobiele applicatie

Zeer goed onderhouden en zeer schoon familiehotel. Mooie kamer met prima douche. Ontbijt met vers gebakken broodjes, croissants, ham, kaas, gekookt ei, fruit, jam en yoghurt. Ontbijt niet super uitgebreid maar op zich prima en goede koffie. Prachtig onderhouden tuin met zwembad. Je moet voor 02.00 uur binnen zijn daarna gaat de deur op slot. Privé parkeergarage onder hotel. Aardige medewerkers.

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
Bedank BartJan010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2016 via mobiele applicatie

Klein maar een echt aanrader . Als je aankomt rijden denk je waren is deze hotel maar als je daar binnen bent is echt heel mooi schoon vriendelijk personeel is ook een soort familie bedrijf erg leuk . Ontbijt niet al te luxe gewoon een broodje fruit yoghurt etc . Kamers zijn ruim en erg schoon . Heb wat nodig kan je gewoon vragen geen probleem . Een min puntje ze zijn om 2 uur gesloten . Verder echt een aanrader

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
Bedank Miguel E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 november 2015

goed hotel met harde bedden en een prima ontbijt. Parkeergarage voor de auto en een goede ligging voor het strand van estoril en de trein naar Lissabon.Het hotel is een sfeervol gebouw met een prachtige tuin en zwembad.

  • Verbleef: november 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2015

Voor wat we ervoor hebben betaald boven verwachting goed. Het ontbijt is prima met 2 verschillende soorten harde broodjes en croissants, ham, kaas, verschillende soorten jam, joghurt, melk, cornflakes. De koffie was ook erg lekker.
De bedden zijn vrij hard. Kamers zijn gehorig, s ochtends vroeg hoor je iedereen lopen op de gang. Badkamer is prima, schoon! Dagelijks nieuwe handdoeken.
Personeel is vriendelijk. Laatste dag is het mogelijk om nog (bad)handdoeken van het hotel te lenen en de schone openbare doucheruimte bij het zwembad te gebruiken. Kortom aangenaam verrast en ik zou het hotel zeker aanraden aan anderen!

  • Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Debbie B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2014

Dit hotel ligt in een rustige wijk van de plaats Estoril.
Mooi herenhuis dat van alle noodzakelijke gemakken is voorzien. Heeft 2 sterren maar de kwaliteit van 3! Sommige kamers hebben klein of groot balkon. Klein zwembad en tuin. Ontbijt is eenvoudig maar ruim voldoende.

Kamertip: Kamers aan voorzijde hebben beste uitzicht. wil je een balkon moet je dit opgeven bij reservering.
  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank EricAirplane
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken