Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 186
US$ 177
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Londres(Estoril)
US$ 143
US$ 137
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Alvorada(Estoril)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 86
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 194
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 191
US$ 175
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 188
US$ 178
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Smart(Estoril)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 104
US$ 101
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Clube Do Lago(Estoril)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 169
US$ 111
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 101
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 22/07
US$ 363
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (328)
Beoordelingen filteren
328 resultaten
Waardering van reizigers
25
102
128
48
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
25
102
128
48
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 328 beoordelingen
28 september 2014 beoordeeld

Goede locatie,kleine kamers met slaande deuren en veel blaffende honden 'veel lawaai dus'
Hier is ook geen alcohol te verkrijgen, heel associaal hotel.
Wel vriendelijk personeel en de kamers zijn proper

Verbleef: september 2014, reisde met een partner
Bedank Christelv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2014 beoordeeld

Het positieve aan het hotel is dat het dicht bij het casino ligt en dat het netjes is. Voor het overige is misschien het zwembad een pluspunt en is het personeel correct en vriendelijk. De bar en het restaurant daarentegen serveren geen alcohol. Zo onportugees en oneuropees! Ongelooflijk! Mij zien ze daar nooit meer!

Kamertip: De kamers zijn keurig en netjes.
  • Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ivo C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2014 beoordeeld

Nette kamers maar klein en weinig bergruimte. Receptie doet het nodige maar daarmee is alles gezegd. Voor de gezelligheid moet je hier absoluut niet zijn. Cafetaria is onbemand en je moet bellen als je iets wil drinken bij het zwembad. En vraag geen alcohol want dat schenken ze niet. Komen zeker terug naar Portugal want wij vinden het een top land!! Maar Estoril en zeker dit hotel niet meer maar Cascais ( iets verder gelegen ) zal ons volgende bestemming in Portugal zijn.

  • Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Rick B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden een superior kamer geboekt, dit raad ik iedereen aan, de andere kamers zagen er wat oud uit. Op zich prima kamer, de bedden waren wel erg slecht, elke ochtend wakker worden met spierpijn is wat minder fijn. Het was redelijk schoon, het balkon was erg vies. Overal zaten duiven en hierdoor was het balkon met meubels erg vies, dit werd niet schoongemaakt. Ontbijt was elke dag het zelfde, niet bijzonder. Het personeel was wel erg vriendelijk, je kunt er 24 uur terecht met vragen en ze helpen je graag. Al met al, prima om te slapen maar als je veel bij het hotel wilt zijn raad ik dit hotel niet aan.

Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
1  Bedank Lissa S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2013 beoordeeld

Wij zaten in een superior kamer. Die zijn best netjes. De rest van het hotel is oud. Verder hoef je niet veel te verwachten van het ontbijt. Zeer onder de maat en weinig variatie. Ik ga hier niet meer naar toe.

  • Verbleef: september 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JstBkr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken