Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke pastelaria”
Beoordeling van Pastelaria Garrett

Pastelaria Garrett
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Dessert in Estoril
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Hedendaags
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
24 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt iets bijzonders in Estoril, je kijkt je ogen uit zoveel lekkers dat je bijna geen keuze kunt maken! Voor een heerlijk kopje koffie (Meia de Leite, een bica’tje, americano, of een abatanado) moet je echt bij Garrett in Estoril zijn!!!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (842)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 842 beoordelingen

14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De oudere, chique, portugees komt hier een gebakje eten, of lunchen. Je kan ook gewoon in de winkels heerlijke zoetigheden kopen. Snelle service, zeer uitgebreide kaart, ook veel milkshakes en smoothies. Bijzondere tent om even te gaan zitten met een krantje voor een koffie en iets lekkers

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank tsjakka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Met zijn drietjes heerlijke lunch gehad. De ober adviseerde onsmet een prima suggestie. Broodje vooraf met heerlijke verse kaas en traditionele met de hand gesneden ham, veel locals

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank bartcmdejong
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na alle lovende recensies vonden wij het erg tegenvallen. Misschien net het verkeerde besteld? Groentesoep en pasteitjes, quiche, etc (minihapjes). De presentatie was onder de maat en niet alles was even warm. Personeel is vriendelijk maar wel oubollig. Ik zou hier niet nog eens heen gaan.

Datum van bezoek: januari 2017
1  Bedank Stephanie Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het gebak en de koffie zijn geweldig en het zit er van 's morgens vroeg tot ruim na de lunch bomvol. Veel oude upperclass (dure auto's, bont en bodyguards) en gezinnen komen hier zitten.
Na onze keuze van de kaart, wist de ober de dagschotel zo aan te prijzen dat er geen ontkomen meer aan was. En die was ook goed, maar wel 3 à 4 keer zo duur als de andere gerechten.
Als je een beetje oplet kun je hier best betaalbaar genieten.

Datum van bezoek: december 2016
2  Bedank EllenvanH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pastelaria Garrett bekeken, bekeken ook

 

In Pastelaria Garrett geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding