Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer gastvrij en heerlijk eten”
Beoordeling van Tertulia do monte

Tertulia do monte
Geclassificeerd als nr. 5 van 132 Restaurants in Estoril
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontzettend genoten van een heerlijke maaltijd en enorm vriendelijke bediening. Niet touristisch, oog voor detail, gastvrij en erg lekker.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank 907marikev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (422)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 422 beoordelingen

22 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier 2 avonden gegeten en echt genoten van de gerechten. Entrecote was super , octopus en eend ook heerlijk. Huiswijn een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank detuinman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten.
Een vd betere restaurants en niet te duur.
Als ik nog eens in de buurt ben zou ik hier zeker naar terug gaan

Datum van bezoek: september 2016
Bedank CorineB278
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima restaurant in monte estoril.
Heerlijk gegeten,onderscheid zich van de rest
Goed eten voor een betaalbare prijs.
Ik zou hier zo naar terug gaan

Datum van bezoek: september 2016
Bedank CorineB278
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het gerecht smaakte uitstekend en was op een fraai manier opgemaakt. Het restaurant zag er verzorgd uit en de bediening was correct en de maaltijd werd snel opgediend.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank whajo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Tertulia do monte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding