Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Cabo da Roca te ontdekken
vanaf US$ 104,04
Meer info
vanaf US$ 75,14
Meer info
vanaf US$ 49,94
Meer info
Beoordelingen (5.480)
Beoordelingen filteren
5.480 resultaten
Waardering van reizigers
3.544
1.516
369
34
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.544
1.516
369
34
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 5.480 beoordelingen
Beoordeeld op 1 mei 2018 via mobiele applicatie

Cabo da Roca (letterlijk 'rotskaap') wat het meest westelijke punt van het Europese deel van Portugal is; en van het Europese vasteland, en van het Euraziatische continent. Deze 140 meter hoge kaap ligt aan de Atlantische Oceaan, op circa 30 kilometer ten westen van Lissabon. De coördinaten zijn 38°47 noorderbreedte en 9°30 westerlengte. De Romeinen noemden de kaap Promontorium Magnum.

Het is een mooi gebied en je kan er goed wandelen.

Datum van activiteit: april 2018
Bedank 607Charlie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2018

Een korte wandeling naar de vuurtoren en langs de rotspartijen. Mooi om zo langs de kust te lopen. Uitzicht is geweldig.

Datum van activiteit: april 2018
Bedank AlbertKropff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 april 2018

Vanuit Sintra kun je met bus 403 naar de adembenemende kust van Cabo da Roca,waar ook een vuurtoren staat.Dit is een rit van ongeveer 40 minuten slingerend door het landschap.een prachtige rit met hoge heuvels en diepe dalen.
Vanuit Cabo da Roca kun je ook nog met een bus naar Cascais,een voormalig vissersdorp,nu badplaats van waar je weer met de trein naar Lissabon kunt rijden.Deze trein rijdt een deel langs de kust,geweldig! Een aanrader!

Datum van activiteit: april 2018
3  Bedank bernadetta2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2018

Als je van extreme punten houdt, dan is dit een absolute must. Het meest westelijke punt van het vasteland van Euroazië is immers niet zomaar wat, toch?

Vanaf dit punt naar het meest Oostelijke punt van Eurazië is vele duizenden kilometers, tot aan Alaska aan toe.

Deze kaap is minder toeristisch dan bij Kaapstad, in Bretagne of de kliffen in Ierland. Parkeren is gratis en het wandelgebied is korter. De rosten zijn erg indrukwekkend net als de golven. Een absolute must see dus voor de omgeving.

Datum van activiteit: maart 2018
2  Bedank Sybrand J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2017

Wij verbleven in Sintra en kregen van de eigenaresse van Quinta de Sao Tadeu de tip om in de avond naar Cabo da Roca te rijden het meest westelijk gelegen punt van Europa voor de prachtige uitzichten en mooie zonsondergang.
Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te gaan nemen

Datum van activiteit: september 2017
Bedank jolanda4260
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken