Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een juweeltje”
Beoordeling van Dona Flor Cafe & Bistro

Dona Flor Cafe & Bistro
Geclassificeerd als nr. 5 van 666 Restaurants in Cascais
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 11
Gegevens restaurant
24 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein vege resto dat enkel od middag open is. Eenvoudig maar smaakvol interieur met een beperkte kaart met scherpe prijzen. Wij namen oa toast met humus de twee slaatjes een mini pizza voor jr en choco taart met koffie. Stuk voor stuk visuele juweeltjes met dito smaak. Wow.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank JurgenBrakel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (206)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 206 beoordelingen

30 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere bistro! Vriendelijk personeel en je ziet hoe het klaar gemaakt word (open keuken). We zagen dat alles vers en hygiënisch bereid word.
Zeker een aanrader om hier te lunchen!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Björn d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel klein en gezellig cafe in een smal straatje. Aan de rand van het centrum, zo leuk want hier kom je normaal niet zo snel. Echt heel lekker eten, een kleine kaart maar o zo lekker. Loop 2 straten verder dan het centrum maar dan heb je ook iets wat erg lekker is

Datum van bezoek: maart 2018
1  Bedank Amber S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig klein restaurant met hele vriendelijke bediening. Kleine kaart met heerlijke vegetarische gerechten. En niet duur. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Vincent V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke plek, mooie gerechtjes maar vooral voor vegetariërs. Bediening is OK maar men mag wel wat meer alternatieven aanbieden. Niet iedereen is gek op aubergine.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank lienu2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Dona Flor Cafe & Bistro bekeken, bekeken ook

 

In Dona Flor Cafe & Bistro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding