Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig uitzicht, heerlijk Vegan eten! (met een *)”
Beoordeling van Fortaleza do Guincho

Fortaleza do Guincho
Geclassificeerd als nr. 6 van 586 Restaurants in Cascais
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 153 - US$ 6.124
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Reserveringen
9 augustus 2017 beoordeeld

Hotel: Prachtige kamer, propere badkamer & de service is top. Neem als je kan zeker met zeezicht. Tip: Slaap met de ruiten open, het geluid van de golven die tegen te rotsen slaan zijn heerlijk rustgevend.

Restaurant: Chef heeft voor ons speciaal een vegan menu gemaakt, helemaal op maat. Enorm onder de indruk van de mogelijkheden. Prachtige gerechten en niets was teveel!

must do!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dimitri V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guincho0, Diretor de vendas van Fortaleza do Guincho, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2017
Google-vertaling

Hi from Restaurante Fortaleza do Guincho,

I am sorry that I am not able to express myself in your language.

We are extremely happy to know that you have enjoyed your time in our Hotel.
We really hope to have the pleasure to welcome you gain.

Thank you very much for your time, comment and for sharing your experience in our property with the TripAdisor community.

With warm regards from Restaurante / Hotel Fortaleza do Guincho
Mariana Franco
Sales & Marketing Manager
Tel. : +351 214 870 491
@ : restaurante@guinchotel.pt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (649)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 649 beoordelingen

10 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige locatie aan de Atlantische oceaan. Super gegeten met verrassende combinaties en dito wijnen.
Restaurant is zijn Michelin ster zeker waard!

Bedank Leo V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guincho0, Diretor de Vendas van Fortaleza do Guincho, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2017
Google-vertaling

Good afternoon from Hotel Fortaleza do Guincho,

Thank you very much for your comment.

We are extremely pleased to know that you have enjoyed your time and meal in our restaurant.

We really hope to have the pleasure to welcome you again.

We would like as well to thank you for your time and for sharing your experience in our restaurant with the TripAdvisor community.

With our best regards,
Restaurante / Hotel Fortaleza do Guincho
Mariana Franco
Sales & Marketing Manager
Tel. : +351 214 870 491
@ : restaurante@guinchotel.pt


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Resto geboekt owv mooi uitzicht maar ramen waren zo vuil dat er niet veel van het uitzicht te genieten viel. We waren wat te vroeg, werden in een zetel in de bar gezet maar er werd niet gevraagd of we al iets wilden drinken. Eten was goed maar niet juiste prijs-kwaliteit, te duur voor wat je krijgt.

Bedank sfekky
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guincho0, Diretor de vendas van Fortaleza do Guincho, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2015
Google-vertaling

Good afternoon from Restaurante Fortaleza do Guincho,

First of all we would like to thank you for your time.

We apologize for not being able to provide the service you were expecting from as, but please be sure that we will take in consideration your comments in order to improve our service; please allow us to share with the TripAdvisor community that we do clean our windows twoice a day, but when it is windy it is a battle we always loose I am afraid !!!

We hope to have the pleasure to welcome you again.
With our best regards.
Restaurante Fortaleza do Guincho
Mariana Franco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag geluncht, schitterende locatie, bediening perfect, het eten gemiddeld. Maakt de verwachting niet waar.

Bedank Arno D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guincho0, Diretor de vendas van Fortaleza do Guincho, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 april 2015
Google-vertaling

Good afternoon from Restaurante Fortaleza do Guincho,

It is with sadnes we read your review in the TripAdvisor.

We really apologize since we were not able to meet your expectations and dreams, we really hope that you will allow us to prove you that we can do and know how to do much better.

We remain at your entire disposal for any further information.
Best regards from Restaurante Fortaleza do Guincho
Mariana Franco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2014 beoordeeld

Dit is duidelijk een zaak waar te veel toeristen komen.je moet goed opletten anders heb je meteen de duurste wijn te pakken. En voor een shellfish gerecht verwacht je toch meer dan 2 mini stukjes kreeft naast de garnalen in je rijst.dat kunnen ze aan de kust wel anders !

1  Bedank DutcheeHolland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guincho0, Diretor de vendas van Fortaleza do Guincho, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2014
Google-vertaling

Good afternoon from Hotel Fortaleza do Guincho,

It is with sadness we have learned that you were desapointed with the size of the entrance you had in our restaurant, still I hope you have enjoyed your time, the service and the view overlooking the Atlantic ocean.

Please allow me to point out that the protion you get in any restaurant as a starter it is always smaller then the one you get as a main dish; I believe that is the reason why you were desapointed.

With our best regards,
Hotel Fortaleza do Guincho
Mariana Franco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fortaleza do Guincho bekeken, bekeken ook

 

In Fortaleza do Guincho geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding