Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer zeker aan te raden...”
Beoordeling van Os Bordallos

Os Bordallos
Geclassificeerd als nr. 9 van 666 Restaurants in Cascais
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
2 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een klein en gezellig restaurantje, waar je even naar moet zoeken en dan hopen dat er plaats is. Het eten is er goed, de bediening netjes en vrolijk en het restaurant is dan ook zeer zeker aan te raden.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank Marco v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (753)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 753 beoordelingen

12 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een toprestaurant! Heerlijk om middels een paar stappen even uit de drukte van de stad te ontsnappen. Het eten is heerlijk, de wijn is goed en het is een knus en gezellig tentje. De bediening is ontzettend aardig en de eigenaresse van de tent is trots op haar zaak en zo ontzettend lief. Wij gaan hier zeker nog een keer eten!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Inés d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden dit via TripAdvisor gevonden: wat een geweldige tip! Heerlijke burger, bijzonder vriendelijke bediening met passie voor het vak. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 811sascham
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijk personeel. Ze waren eigenlijk vol vanavond maar mochten toch komen eten. Heerlijke hamburgers en een gezellig klein restaurant. Zeker een aanrader :)

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Amber S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, goede wijn en het allerlekkerste toetje van heel Cascais (lemonpie!) En de service was goed, persoonlijk en attent en de sfeer super-relaxed. Prijzen zijn ook prima. Er stond een tv met extreme sports aan, voor mij geen enkel probleem, leuk zelfs, maar kan me voorstellen dat niet iedereen dat even 'cool' acht. Verder was het een topavond voor ons!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Mark B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Os Bordallos bekeken, bekeken ook

 

In Os Bordallos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding