Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The best tandoori eaten so far. ”
Beoordeling van Aroma

Aroma
Een tafel reserveren
2
di 16-7
20:00
Geclassificeerd als nr. 36 van 666 Restaurants in Cascais
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 14 - US$ 17
Keukens: Aziatisch
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
4 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Flash bezoek gebracht naar Cascais vanuit Lissabon. Op zoek naar een plek om te lunchen, bij Aroma terecht gekomen. Vriendelijk personeel en zeker niet opdringerig zoals vele andere.

Hier heb ik een fantastische Tandouri Chicken geproefd. Iedereen in de groep was uiterst tevreden over zijn gerecht. Kwaliteit prijs is hier gewoon een topper.

Ik vermoed wel dat het hier met dinnertime wel drukker zal zijn dan met de middag lunch.

Een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank alexwR4743LM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (314)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 314 beoordelingen

16 augustus 2018 beoordeeld

Druk, druk , zoals in al de resto's in Cascais . ze kondigen wel verschillende aziatische smaken aan ( thais, ..° maar alles heeft toch een Indische smaak.
maar zeker te ontdekken om te veranderen van de protugese keuken

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Anndan2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Bediening door Rahman was uitstekend. Ondanks de drukte snel ons eten gekregen.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank jaapflendrie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Net als voorgaande jaren hier een aantal keren gegeten.
Werkelijk een fantastisch restaurant, waar je tegen een zeer billijke prijs heerlijk kan eten.
Snelle bediening door fantastisch en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ben je er een keer geweest, en kpm je een jaar later, wordt je herinnert, toch leuk.
Echt een aanrader!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank RobH2257
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel indiaas als thais eten. Eerst heerlijke hapjes als voorgerecht en daarna het diner. Dat was teveel maar het was heerlijk. Bij de andere indiaase restaurant gelezen dat zelfs de vindaloo niet pittig was, nou......neem deze dan maar! Het thaise eten was ook erg vers en goed.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank klauwdija
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aroma bekeken, bekeken ook

 
Carcavelos, Lisbon District
 

In Aroma geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding