Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.437)
Beoordelingen filteren
1.437 resultaten
Waardering van reizigers
1.130
243
36
19
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.130
243
36
19
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.437 beoordelingen
Beoordeeld op 21 november 2017

Voor een optimaal comfort en perfecte gastvrijheid, moet je hier naar toe.
De keuken is perfect voor ontbijt en lunch buffet, erg goed verzorgd.
De congress ruimte is goed en van alle gemakken voorzien.
Service is top.

Datum van verblijf: mei 2017
Bedank IesK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
José Branco, Diretor-Geral van Hotel Cascais Miragem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Ies K,
Thank you very much for your preference in Hotel Cascais Miragem! We are delighted to hear that you enjoyed your stay, the breakfast and conference room.
Your feedback is very important to us and we really apreciate your experience sharing to other guests and future guests. Looking forward to welcome you back, we wish you all the best.
Kind Regards,
José Branco General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2017 via mobiele applicatie

Top klasse hotel. Goede locatie tussen Cascais en Estoril. Station op loopafstand dus je bent zo in Lissabon. Alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig. Personeel uiterst vriendelijk, behulpzaam en correct. Ontbijtbuffet zeer uitgebreid en goed. Bar voor de lunch is goed, lekkere wijnen. Kamers zijn goed, goede service en mooi uitzicht met ruime balkons. Kortom aanrader voor als je in Cascais wilt verblijven. 5 sterren zeker waard.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Pvhsoft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
José Branco, Diretor-Geral van Hotel Cascais Miragem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Pvhsoft,
Thank you very much for sharing your experience at Hotel Cascais Miragem. We are grateful for your kind comments regarding our hotel. It is a pleasure to know that you enjoyed your stay with us.
Looking forward to your next visit, we wish you all the best,
Kind Regards,
José Branco - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2017

Wij bezochten dit hotel nu voor de 3 x en zijn nog steeds onder de indruk van de luxe en vriendelijke service
Wij hadden een kamer met zeezicht op de 5 de etage , heel,rustig en werkelijk mooi zeezicht, terras is aangelegd met kunstgras en heeft 2 stoelen en tafel
Kamers zijn ruim en bieden alle comfort
Badkamer is ruim en heeft goede spa producten , ik had wel liever een inloopdouche gehad dan bad met douche wand
Zeer royaal ontbijtbuffet s morgens , je kan het niet voorstellen of het ligt er en alles krakend vers
Ook de lunch / snack aan het zwembad was zeer lekker
Het a la carte restaurant kunnen wij zeker aanbevelen , wij hebben lekkere vis gegeten en de bediening was wederom heel vriendelijk en attent
Wij komen zeker terug

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Corine205
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
José Branco, Diretor-Geral van Hotel Cascais Miragem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your feedback and preference on Hotel Cascais Miragem!
It is always a pleasure to welcome you!
We are delighted to know that you enjoyed our Deluxe rooms with a private balcony and a view over the sea, our buffet breakfast served at the Oasis Restaurant and also our set menu Restaurant, the Gourmet.
Thank you again for your preference in Hotel Cascais Miragem! We look forward to welcome you back!
With our best regards,
José Branco - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2017

Dit hotel is een uitstekende keuze voor een luxe vakantie in Portugal.
Ruime kamers en een erg goed ontbijt buffet.
Goede sport faciliteiten en mooi zwembad.
Erg vriendelijk personeel die bereid is te helpen waar nodig is.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MeHere384
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
José Branco, Diretor-Geral van Hotel Cascais Miragem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience with other travellers!

We are thrilled to be considered a perfect hotel for a luxury holidays in Portugal.

It is such a great pleasure to read that you have appreciated our spacious rooms and the delicious buffet breakfast served at the terrace overlooking the sea.
Your lovely comments towards our staff will be shared with the entire team.

We look forward to your next visit.

Kind Regards,

José Branco
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2017 via mobiele applicatie

Zeer verzorgd hotel met alles erop en eraan.
Mooie kamer met ruime keuze aan toiletartikelen. Top!
Ontbijtbuffet op het terras was genieten.
Verbleven HP. Lekker eten, topniveau. Kok deed erg veel moeite om menu aan te passen aan mijn zwangerschap.
Centrale ligging met ruime parking..

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Anke C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
José Branco, Diretor-Geral van Hotel Cascais Miragem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your preference in Hotel Cascais Miragem and for sharing your experience with other travelers!

We are delighted to read that you have enjoyed your stay and appreciated our rooms, the high quality toiletries and the buffet breakfast served at our terrace overlooking the sea.

Your words of appreciation of our staff commitment and effort to attend your wife needs are greatly admired. We will share it with the entire team!

Looking forward to welcome you back, we wish you all the best.

Kind Regards,

José Branco
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken