Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cascais ”
Beoordeling van Dom Diniz

Dom Diniz
Geclassificeerd als nr. 46 van 650 Restaurants in Cascais
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 34
Keukens: Deli, Portugees
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
26 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk straatje en Cascais zeker de moeite om langs te gaan ,en trein naar Lissabon zodat je er niet met de wagen heen moet.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank VincentG2534
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (474)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 474 beoordelingen

30 september 2017 beoordeeld

heerlijke portugese hapjes. Leuk zaakje en goede service. Altijd redelijk vol dus wees op tijd. De gevulde champignons waren heerlijk.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Virginia G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Reserveer! Loop wat rond en kom dan! Bestel een fles wijn en laat 4 de mixed tapas langskomen! Je zal niet teleur gesteld worden. 60euro voor een aangename ervaring!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank SamL4069
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

VALSE BELOFTE!! Tenminste als het om de rekening gaat. We betaalde 70 euro incl. 3 gin tonic voor deze maaltijden met brood. De vast vrouw beloofde ons rond de 50 euro uit te komen, wat ook wel begrijpelijk is voor deze kleine maaltijden.

Lekker gegeten maar we voelde ons zwaar bedrogen!

Tapas eten en een eerlijke prijs betalen? Loop het centrum uit richting Monte Estoril 15 minuten. Loop dan even bij Tapas do Monde binnen. Super tapas en voor 30 euro eten en drinken!!

Deze tent hoef ik niet meer naar toe!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank hanhanter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2016 beoordeeld

Klein restaurant waar je zeker moet reserveren. Heerlijke tapas. Ze worden voor je uitgezocht en als je het niet bevalt gaat het terug en betaal je er ook niet voor.
Neem vooral de gegratineerde champignons. Die zijn zo lekker. Er wordt ook prima wijn geschonken en de bediening is erg hulpvaardig.

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Proever81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Dom Diniz bekeken, bekeken ook

Cascais, Lisbon District
 
Cascais, Lisbon District
Cascais, Lisbon District
 
Cascais, Lisbon District
Cascais, Lisbon District
 

In Dom Diniz geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding