Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Farol Hotel
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Baia(Cascais)
Hotel bekijken
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Hotel da Vila(Cascais)
Hotel bekijken
  • Roomservice
  • Bar/lounge
Hotel Nau(Cascais)
Hotel bekijken
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (859)
Beoordelingen filteren
859 resultaten
Waardering van reizigers
485
238
83
33
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
485
238
83
33
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 859 beoordelingen
2 november 2016 beoordeeld

Schitterend gelegen vlak aan de golven die opspatten tegen de rotsen, een fantastisch schouwspel! Prima service, verzorgd en uitgebreid ontbijt, gerieflijke kamer met enige domotica, die niet altijd vlot functioneerde. Design inrichting : mooi, maar soms iets minder praktisch. Fijne en hulpvaardige mensen aan het onthaal, met speciale vermelding voor de nachtploeg. Als ochtendmens kon ik heel wat vragen en vernemen over interessante sites en de beste manier om er te geraken. WJacques & e bestelden 1x 's avonds een menu in het restaurant: delicieus, doch eerder prijzig. Conclusie: een aanrader! Jacques & Magda, Antwerpen, Belgium

Kamertip: Beide kanten zijn prima: vooraan rustig, achteraan met terras en zicht op zee & de rotsen. Wel aircolawaai aan de zeekant ...
  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank vandistverniers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Farol H, General Manager van Farol Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 november 2016
Google-vertaling

Dear Jacques & Magda,

Thank you very much for taking the time to share your wonderful comments regarding your stay at the Farol Hotel. It is the highest compliment to receive praise from our guests in which appreciation is expressed for our efforts to make stays truly enjoyable. We look forward to welcoming you back soon and to providing you with more special moments and unique experiences. This year we will start with new major programs and structures in the hotel which you will love! You can stay up to date with all the latest news and exciting happenings at Farol Hotel featured on our website, on Facebook (Farol Hotel, The Mix, Sushi Design) and Instagram (farol_hotel; the_mix_restaurant; sushi_design_restaurant).
Kind regards,
Ana Maria Tavares,
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige lokatie, op de rotsen aan de zee. Heerlijk om met een drankje te genieten van de zon rondom het zwembad op de loungebanken. Zeer vriendelijke dame in de bar en een warm welkom. Genieten! Wij hebben er niet geslapen maar alleen maar gedrunken

Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
Bedank Filip C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Farol H, General Manager van Farol Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 maart 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Filip C,

Thank you for taking the time to share your comments regarding your experience in our hotel and at the bar. Your remarks are sincerely appreciated and they will be passed on those concerned. We look forward to welcoming you back soon and the opportunity to provide you with an even more delicious experience.
You can stay up to date with all the latest news and exciting happenings at Farol Hotel featured on our website, on Facebook (Farol Hotel, The Mix, Sushi Design) and Instagram (farol_hotel; the_mix_restaurant; sushi_design_restaurant).

Kind regards,
Ana Maria Tavares
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2015 beoordeeld

Fantastisch gelegen hotel, daardoor mooi uitzicht op zee. Bijzonder vriendelijk en attent personeel. Ontbijt super verzorgd en uitgebreid. Luxe espresso-koffiezetapparaat.
Wandelingetje naar het gezellige centrum van Cascais ook bijzonder.
Wat eerder genoemd is evt. lawaai van de disco: niets van gemerkt. Er was een bruiloftsfeest gaande en de DJ kwam zelf binnen en buiten luisteren of er evt. geluidsoverlast was: niet dus!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Kamertip: zeezicht fantastische zonsondergangen
  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ria23737
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Farol H, General Manager van Farol Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 oktober 2015
Google-vertaling

Dear "ria23737",

Thank you for sharing your comments regarding your stay at the Farol Hotel.
We regret that we were not able to meet all your expectations. The noise from the weddings and events is indeed a problem and we give high importance to controlling this issue. Unfortunately sometimes we fail in this objective. Please be assured that we will take the remarks seriously and strive to make your next visit to be a success. Looking forward to welcoming you back again soon.

Kind regards,
Ana Maria Tavares,
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig hotel, leuke bediening, lekker ontbijt. Restaurants zijn ook prima, maar niet goedkoop. Kamer is uitstekend, het enige negatieve is gebrek aan kastruimte. Zwembad en terras liggen prachtig. Voldoende parkeergelegenheid zonder bijbetaling. Wij komen terug!!

Verbleef: Mei, 2015, reisde met een partner
1  Bedank Hannekekr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2015 beoordeeld

mooi hotel, luxe uitstraling. De ligging is geweldig aan zee. Kamer is prima in orde. Badkamer verouderd met een slechte ventilatie. Hoge instap in bad.
Ontbijt is erg goed met een geweldig zicht op de zee.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
De omgeving van Cascais is geweldig mooi. Met de trein vanuit Lissabon heerlijk een paar dagen richting zee!

  • Verbleef: Maart, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Ollanda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken