Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (426)
Beoordelingen filteren
426 resultaten
Waardering van reizigers
221
125
40
24
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
221
125
40
24
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 426 beoordelingen
Beoordeeld op 28 april 2017

Dit is een uitstekend boutique hotel, iets buiten het centrum van Cascais gelegen maar desondanks alle bezienswaardigheden in de omgeving goed en snel bereikbaar. Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, prima kamer, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zelden een hotel met zo'n goede wifi verbinding meegemaakt.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ReneTolenaars2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
senhora_da_guia, Gestor de Relações com o Cliente van Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2017
Google-vertaling

Dear Rene,

We are thrilled to read your review and realize how agreeable your stay at Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel was. We work every day to provide memorable stays to our Guests and receiving your recognition is rewarding.
We would like to thank you for your kindness in sharing your compliments and for recommending us through TripAdvisor.
We are looking forward to welcome you again, hopefully in a near future.

Sincerely,
Ana Santos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2016

Prachtige streek rond het hotel. Zonder wagen kan je daar niet veel doen.
Mooi hotel.
Het personeel die ervaren is, is uiterst professioneel en correct en vriendelijk.

Het jonge personeel dient nog veel te leren en heeft zeker de ervaring niet om alleen te werken. Dit liet veel te wensen over. Het verschil was enorm.
Dit was voor het imago van het hotel niet bevorderlijk.

Kamertip: Kamers met zicht op de oceaan zijn een aanrader.
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank marie-jeanne n
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
senhora_da_guia, Guest Relations Assistant van Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2016
Google-vertaling

Dear Marie-Jeanne,
We would like to thank you for having taken the time to share your review regarding your stay at Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel.
We are delighted to hear that you enjoyed your stay and we would like to thank you your compliments related to our team. Concerning our team, we do have a few young members, however, most of our team members work at the hotel for several years. In this way, the youngest are in process of training so they can grow professionally and provide a complete and pleasant service to our Guests.
We are looking forward to welcome you again in the future.
Sincerely,
Ana Santos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2016 via mobiele applicatie

Prijs kwaliteit zeker een goed hotel. Op de service in het algemeen valt niets op te merken. Wij hebben een positieve ervaring van dit hotel.

Twee kleine minpuntjes :
-Wil je op restaurant gaan eten, dan moet je ong. 1,5km stappen.
-Dichtsbijgelegen strand is 3km verder.

Aan het zwembad van het hotel zelf heb je ook een uitstekende service.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Kweetvaniet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
senhora_da_guia, Guest Relations Assistant van Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
First of all, I would like to thank you for having taken the time to share your comment regarding your stay at our boutique hotel.
I’m so happy to hear that you had a good experience with us during your stay, it’s what we work for and knowing that we meet our Guests expectations it’s rewarding. Concerning our localization, I understand that you may find the distance, until some places, inconvenient and I really hope that didn’t affect your vacations, but it also can be advantageous once we provide this wonderful sea view and more tranquility since we offer a stay out of the busy villa of Cascais.
I hope to have the pleasure of welcoming you back again!
Sincerely,
Ana Santos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2016

We waren hier 2 nachten... sliepen in een pavilioentje dat wel erg ruim was.. een eigen living en kleine keuken. De badkamer was comfortabel en had zelfs een verwarmde spiegel. Er was wel geen WIFI ontvangst, wat ik wel erg jammer vond. Bij aankomst waren er bij het zwembad ook geen ligzetels meer beschikbaar, wat toch ook wel niet zo aangenaam was.
Het ontbijt was goed, alles wat je verwacht was er. We hebben er van de keuken geen gebruik gemaakt. Het hotel ligt aan een drukken kustweg, maar echt last heb je hier niet van. Je hebt wel je wagen nodig om naar Cascais zelf te rijden. Er zijn fietsen beschikbaar.
Rechtover het hotel heb je een restaurant met een prachtige lounche met schitterend zicht. De prijzen hier zijn wel aan de hoge kant.
Toch een extra pluim voor de wat corpulentere en wat oudere man, ik dacht Josée... supervriendelijke kerel!
Ik zou het hotel zeker aanraden moest er iets aan het WIFI bereik gedaan worden (en voor mijn vrouw, een betere verlichting om tot bij onze kamer te komen)

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JEPEDEWE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
senhora_da_guia, Guest Relations Assistant van Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
First of all, I would like to thank you for your kindness to sharing your comment on TripAdvisor regarding your recent stay at our boutique hotel. I’m very satisfied to hear that you enjoyed your room and our breakfast. However, I’m concerned about the situations that you mentioned. I would like to extend my sincerest apologies for all these inconveniences may cause to you.
Regarding the Wi-Fi signal, we usually check the network by the hotel facilities and there is a good range so, in order to understand what happened with the Wi-Fi signal in your room, we call the technician to solve the problem.
All of your recommendations are very important to us because give us the possibility to improve our performance and allow us to continue meet the expectations of each of our Guests which are so important to us, in this way, I really would appreciate if you could contact us directly to discuss about your experience at Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel.
I can't also forget to send you sincere regards from José Gonçalves, he enjoyed a lot your compliments. We are looking forward to hearing from you very soon.
Sincerely,
Ana Santos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2015

We verbleven 6 dagen in dit hotel en we waren zeer tevreden over ons verblijf.
Het ontbijt was echt wel uitstekend. De kamers waren ruim en net.
Prijs kwaliteit was dit een aanrader. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
Het enig nadeel is dat je over een wagen moet beschikken omdat het buiten het centrum ligt.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wim V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
senhora_da_guia, Gerente van Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2015
Google-vertaling

Dear Mr. Wim V.,

We appreciate all your compliments. It is extremely gratifying to know that your experience with us was positive.

Senhora da Guia Boutique Hotel is purposely located between Cascais and Guincho so that we can provide to our guests all the privacy, but at the same time a very short distance from the city center of Cascais.

On your next visit we will be happy to provide you assistance to rent a vehicle (a car or even a bicycle). Our Front Desk will be delightful to help you.

It will be a pleasure to welcome you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken