Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van Restaurante Dom Pedro I

Restaurante Dom Pedro I
Geclassificeerd als nr. 21 van 666 Restaurants in Cascais
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 22
Keukens: Portugees
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
12 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Verscholen in een smal steegje vonden we een leuk en klein familie restaurantje. Lekkere kaart en dit voor weinig geld. Super prijs kwaliteit. Gegaan voor een plaatselijk gerecht met inktvis en lams kroon. Voor nog geen 25 alles in.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank bossie1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.246)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.246 beoordelingen

12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren gelijk om 19:00 uur aanwezig toen open ging, daarna liep heel snel vol. Zeer goed gegeten, leuke plek en aardige bediening.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank L-Hofman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere ‘echte’ Portugese keuken, lekkere wijn, niet duur, smakelijke gerechtjes en prima bediening, wat wil je nog meer?

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank 185marcd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden dit restaurant doorgekregen van peter van go4golfreizen en dit was zeker bijzonder. Erg klein beetje achteraf maar zeer knus en voor onze beleving heel goedkoop. Hebben lekker gegeten voor weinig geld. Flesje wijn 12 euries vind ik een leuke prijs.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank danny_pluijm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben genoten van de verse tonijn steak in dit kleine restaurant. Erg vriendelijke bediening, ze spraken goed Engels. Lekker eten voor een kleine prijs. Een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank 470danielled
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Dom Pedro I bekeken, bekeken ook

 

In Restaurante Dom Pedro I geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding