Dagtrip met kleine groep naar Sintra en Cascais vanuit Lissabon
Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken

Manieren om Guincho Beach te ontdekken
Beoordeeld op 8 juni 2016

Prachtig strand en fantastische plek om te golfsurfen. Wind is alleen vaak te hard om op het strand te liggen.

Datum van activiteit: juni 2016
Beoordeeld op 31 mei 2016

Rustig op het terras van het café een glaasje drinken en genieten van de capriolen van de surfers.Zalig

Beoordeeld op 26 mei 2016

Prachtig natuurgebied nabij Cascais, mooie duinen en grootse stranden, de surfers onder jullie zullen de zee waarderen , minder geschikt voor onervaren zwemmers.

Beoordeeld op 14 mei 2016

We hadden twintig minuten halt gehouden tijdens de terugrit naar de luchthaven om nog snel een koffie te drinken. Het was middag en er liepen nog mensen.Toen we terugkwamen was de autoruit ingeslagen en alle koffers gestolen. Daar sta je dan... met niets meer... Aangifte bij de politie haalde blijkbaar niet veel uit. Navraag leerde me (zij het te laat!) dat inbraak in huurwagens daar blijkbaar zeer vaak voorkomt sinds jaren. Ze opereren in kleine groepen en zijn zeer deftig gekleed. Een camera of een waarschuwingsbord zou anders geen kwaad kunnen. Het typeert enigszins de lokale laksheid... Jammer: maar nooit meer... Ik hoop dat de daders, die tripadvisor naar verluid zeer goed volgen, ooit beseffen wat voor een onnoemelijke miserie zij veroorzaken bij mensen die van uit het buitenland geld komen uitgeven bij hen. Eens thuisgekomen: nieuwe kleren, papieren, laptop, opladers, juwelen, sloten vervangen woning en auto, en geen souvenirs meer... maar die zijn niet meer nodig.

Beoordeeld op 27 december 2015

Topstrand voor een wandeling of zonnebaden. Voorsurfers een paradijs maar door de hoge golven geen zwemstrand.

Datum van activiteit: april 2015