Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (96)
Beoordelingen filteren
96 resultaten
Waardering van reizigers
48
33
12
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
48
33
12
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 96 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2015 via mobiele applicatie

Hadden geboekt in de guesthouse met zwembad. Maar door een overboeking kwamen we in de andere guesthouse terecht. De eigenaars waren heel vriendelijk en boden ons door het misverstand het verblijf zelfs gratis aan!
We kregen uitleg en hulp bij het uitzoeken van onze activiteiten in de regio.

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sarah D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2014

- Grote leuke en jeugdige kamers
- Zéér vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat
- Lekker en uitgebreid ontbijt
- TV met DVD speler op de kamer en DVD's die je onder kan nemen
Zeker een keer de moeite om deze plaats te bezoeken! Ook de omgeving van Cascais is prachtig!

Datum van verblijf: oktober 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Volvo_bjorn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2013

Behulpzaam en vriendelijk personeel, die ook nog eens uitstekend Engels spreken. Kamers niet al te groot, maar schoon. Ontbijt niet variërend, maar voldoende. Brood erg lekker. Advies van de eigenaar waardevol.

Guest House niet op loopafstand van het centrum, minimaal een half uur lopen. Wel een goed lokaal restaurant in de buurt (Pateo dos Petiscos), waar je heerlijke Portuges tapas kunt eten.

Strand (Guincho) tien minuten met de auto, hoge golven. Strand van Cascais is rustiger, maar erg druk.

Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jaap G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2013

Heel charmant en gezellig guest house, aanrader! Heerlijk ontbijt, lekker tuintje, grote woonkamer/keuken om zelf in rond te rommelen en bijzonder vriendelijke eigenaren! Helaas geen zwembadje, maar we vonden verkoeling in het grote zee-zwembad aan de kust.

Datum van verblijf: juli 2013
Reistype: Reisde met familie
Bedank Yolanda v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 29 april 2011

We verbleven er voor 6 nachten en konden geen fouten vinden.
De kamers zijn van een goede grootte, inclusief een airco en een flatscreen-tv.
Margereta en haar man zijn zo vriendelijk.
Zij hielp onze vrienden zelfs met hun tour en ze verbleven daar niet eens, maar kamen even langs om ons te zien.
Ze hebben barbecue (braai) faciliteiten, wat je zelden tegenkomt en het is de beste manier om een drukke dag van sightseeing te beëindigen, in de tuin met een ijskoude Superbok rond de open haard.

Bedank Ch0kka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken