Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere verkoeling”
Beoordeling van Santini

Santini
Geclassificeerd als nr. 1 van 3 Snelle hap in Cascais
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 49
Keukens: Café
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Afhalen
14 september 2019 beoordeeld

Goed en lekker ijs waar het niet voor niets ook veel Portugezen hun heerlijke verkoeling halen. Het is druk maar werken redelijk snel dus je hoeft niet echt lang te wachten. Geniet er van!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank SanderV813
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.526)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 2.526 beoordelingen

25 augustus 2019 beoordeeld

De bezoejers staan rijen dik voor deze ijssalon met Italiaans schepijs, wellicht door de 5* op TripAdvisor. Mooie zaak met vriendelijk personeel maar helaas slechts een beperkt aantal smaken beschikbaar en geen pistache op de kaart. Ijs bevat weinig smaak en smelt binnen al op hoorntje. Prijs kwaliteit niet in orde.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank K R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben bij Santini in de markthal Time out market een ijsje gegeten. Heerlijk ijs, romig en vol smaak.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank albertgW3555GM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker doen. Is het geld zeker waard!!
Als ik zes sterren had kunnen geven....
Alles klopt.
Even betalen aan de kassa, bestellen en dan smullen maar.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank robertsC7715JT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kersenijs? Je proeft de pure kers! Perzikijs heeft de kleur van verwerkte perzik. Puur natuur en dat proef je. Er wordt hygiënisch gewerkt, niets van wat je krijgt wordt aangeraakt. Echt een topzaak die al 70 jaar bestaat

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 254anitav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Santini geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding