Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eén van de betere”
Beoordeling van Santini

Santini
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Snelle hap in Cascais
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 49
Keukens: Café
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Afhalen
17 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Santini is een roomijsketen die we zijn tegengekomen in Porto, Lissabon en nu ook in Cascais. In de twee eerst genoemde steden zijn er betere ijszaken maar in Cascais is dit wel de beste.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Sigidem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eduardo S, Proprietário van Santini, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2018
Google-vertaling

Dear Sigi,

First, let me apologize for my reply in English, but I believe that honesty is always better than a google translator.

Thank you so much for your kind words and for the time you took to review your experience at Santini.

Hope to see you soon,
Eduardo Santini

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.348)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 2.350 beoordelingen

30 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ijsjes waren lekker, maar we hebben er toch al betere gegeten.
Koffie was goed. Bediening matig. Wat overroepen?

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank 185marcd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eduardo S, Proprietário van Santini, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Marc,

First, let me apologize for my reply in English, but I believe that honesty is always better than a google translator.

Thank you so much for your words and for the time you took to review your experience at Santini.

The feedback from our customers is always important to us and is an essential contribution to the continuous work we do to provide the best services and products.

To better understand the situation could you please send an email to geral@santini.pt with your contacts so that we know how to improve our services?


Hope to see you soon,
Eduardo Santini

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het beste ijs .. not
Aanschuiven , een onvriendelijke bediening en het ijs smelt al terwijl je buiten stapt
Al veel gezien
Dit is zijn prijs niet waard

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank VeerleB107
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Langsgeweest voor een heerlijk ijsje. Beetje langs de dure kant - 2,90 eur voor 1 bol weliswaar met 2 smaken - maar wel lekker en een leuk interieur.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Filip W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij volgden een route uit een gids, gekocht in Nederland. Daarin stond dat we langs Santini moesten om het lekkerste ijs te proeven. Dat hebben we gedaan en echt, het ijs was echt verrukkelijk en dan overdrijf ik niet. En de prijs? 2 bolletjes op een hoorntje:€ 2,90

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Harry L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Santini geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding