Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
RickKessel_Lo
Blankenberge, België

Luxueus vijfsterrenhotel

5,0 van 5 bollen22 feb 2020 beoordeeld
Perfecte service en heel attentvol personeel zorgen voor een top-ervaring in dit vijfsterrenhotel. Erg leuk binnenzwembadje, heel leuke bar, en een goede ligging aan een heel modern soort uitgaansbuurtje met zicht op de Oceaan. Nogal veel nachtlawaai maar de ramen zijn geluidsdicht. Goed bed, erg mooie kamers, ik had er graag wat langer doorgebracht. Goede ligging voor de stad, je kan heel veel te voet doen.
Datum van verblijf: januari 2020
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GrandHotelAA, Diretor-Geral van Grand Hotel Acores Atlantico, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 19 mrt 2020
Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your high rating of the Grand Hotel Açores Atlântico - Bensaude Hotels Collection online.
We are so pleased to read about our guests having happy experiences!

We truly hope to welcome you again in the near future.

With kind regards,

Hotel Management
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 417
  • Booking.com
0.4 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    € 296
  • Booking.com
0.2 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 235
  • Booking.com
0.1 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 167
  • Hotels.com
0.9 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Zwembad
€ 324
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 324
1.3 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 465
  • Booking.com
0.7 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Zwembad
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    € 158
  • Booking.com
0.3 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Fitnesscentrum
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 204
  • Booking.com
1.2 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Restaurant
€ 382
€ 345
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
3.4 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Zwembad
Gym
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 182
  • Hotels.com
1.2 km van Grand Hotel Acores Atlantico
Gratis wifi
Zwembad
Meer hotels in Ponta Delgada bekijken
Beoordelingen (378)
Beoordelingen filteren
378 resultaten
Waardering van reizigers
313
51
10
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
313
51
10
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 378 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2019

na een eerdere ervaring bij de buren van dezelfde groep die niet zo goed was voor deze gekozen. Dit hotel is kort geleden gerenoveerd en ziet er super uit. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam, we werden naar onze kamer begeleid door iemand van de receptie. We hadden een standaard kamer geboekt want moesten vroeg weer weg. De kamer zelf is niet heel groot maar de bedden zijn heerlijk, voor portugese begrippen zacht, meer amerikaans. De kleurstelling is wat somber in groen, bruin en gepoetst messing maar misstaat niet. de badkamer is wat klein en de douche spettert de vloer onder maar is wel erg lekker. Goede, stille airconditioning en geluidswerende ramen (niet nodig aan de zijkant). Met sloffen en badjassen (zo hoort het!) veel TV kanalen, goed internet en voldoende stopcontacten is dit een voorbeeldig hotel. helaas waren we zo vroeg weg dat we het ontbijt niet hebben meegemaakt.

Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Herman D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GrandHotelAA, Diretor-Geral van Grand Hotel Acores Atlantico, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

We thank you for choosing to stay at the Grand Hotel Açores Atlantico and for taking the time to share your experience online.
We welcome guest's feedback and we personally pay attention to all comments made. We are delighted to hear that we have met your expectations.

We look forward to welcoming you back in the near future

Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2019

Mooi hotel midden in Sao Miguel. Mooie kamer met een goed bed. Alleen badkamer klein, vooral het bad. Voortreffelijk personeel, zeer behulpzaam en vriendelijk. Het restaurant in het hotel is geweldig. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2019
1  Bedank jeannettev662
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GrandHotelAA, Diretor-Geral van Grand Hotel Acores Atlantico, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Mrs. Jeannette,

Thank you very much for taking the time to give us a review of the Grand Hotel Açores Atlantico.
It is always so rewarding to read about our guests having happy experiences!

We look forward to welcoming you soon,

With kind regards

Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2019

Dit hotel vlak bij de jachthaven en het openbaar zwembad, heeft kamers met zicht op de oceaan. Zoek je een comfortabel bed met prima linnen, dan ben je hier aan het juiste adres. De opbergruimte in de kamers is krap; niet echt voorzien op een langer verblijf. Dit vijfsterrenhotel ademt een degelijkheid die je nog zelden ziet, inclusief piccolo's. Er is een prima restaurant aanwezig, het eten is verzorgd en lekker. Grand Hotel beschikt ook over een indoor zwembad, al kon het ons niet echt bekoren. De fitness was aantrekkelijk en volledig uitgerust.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Christl15
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GrandHotelAA, Diretor-Geral van Grand Hotel Acores Atlantico, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for choosing our hotel for your recent stay here in Ponta Delgada and also for taking the time to share your feedback with us.
We are delighted to read that you did enjoy the comfort and facilities here at the Grand Hotel Açores Atlântico, thank you for highlighting our restaurant quality.

It was a pleasure to have you as our guest and we look forward to welcoming you again in the near future.

Kindest regards,

Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2019

Door een overboeking in ons origineel hotel, kwamen we in dit hotel terecht, zalig ! Zijn 5-sterren volledig waard. We hadden jammer genoeg net een kamer zonder balkon, maar zelfs dat kon de pret niet bederven. De kamer was schitterend en het ontbijtbuffet was gewoon geweldig, zo veel keuze ! De mensen die er werken zijn super behulpzaam en doen alles om je in de watten te leggen, een echte aanrader dus !

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Karen O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GrandHotelAA, Diretor-Geral van Grand Hotel Acores Atlantico, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019
Google-vertaling

Dear Mrs. Karen,

Thank you for such a generous review of us here at the Grand Hotel Açores Atlantico.

We look forward to welcoming you on your return in the future.

With kind regards,

Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2019 via mobiele applicatie

We verbleven een week in dit mooie hotel met centrale ligging. Gerenoveerd in 2018, mooie kamer en badkamer, goed schoon. Minpuntje; weinig ruimte om je kleding op te hangen, maar dat is ook t enigste. Ontbijt geweldig, verse locale producten en persoonlijke service. Medewerkers zijn zeer vriendelijk, attent en service gericht. Wij voelden ons zeer welkom. Reden om nogmaals dit hotel te boeken bij onze volgende Azoren vakantie.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank vols00
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GrandHotelAA, Diretor-Geral van Grand Hotel Acores Atlantico, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to post your fabulous review of your stay at the Grand Hotel Açores Atlântico.
We are delighted to acknowledge that you had a fabulous stay with us and how highly you rated your experience here.

Your enthusiasm for our Hotel is very much appreciated and so we hope to have the honor of welcoming you back at the Grand Hotel.

With kind regards,

Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken