StayForLong
travelup.comUS$ 152
Beoordeeld op 20 september 2014

Het is een net hotel, kamer was schoon en werd ook netjes schoon gehouden. Op de eerste etage heb je niet veel uitzicht, je kijkt tegen een witte muur.
Badkamer is keurig netjes en schoon.
Het ontbijt is toereikend maar verwacht geen hoogstandje, worst, kaas, jam, roerei, worstjes, bacon, yoghurt, fruit, koffie, thee, sinaasappelsap, melk. Dat is het elke dag.
De bar is, in vergelijking met Nederland, goedkoop.

Nadeel: om 7:00 s'morgens komt het eerste vliegtuig over vliegen, wekker zetten is niet nodig.
Dit probleem heb je echter in een groot deel van Ponta Delgada. Hotel is niet ver van het vliegveld af gelegen.
Voordeel: lekker dicht bij het centrum gelegen, nog geen 10 minuten lopen.

Kamertip: Vraag een kamer op de 4e verdieping, goed uitzicht over de stad en vliegveld.
Datum van verblijf: september 2014
Beoordeeld op 12 juli 2014

5 dagen hier verbleven en dat was meer dan genoeg, lag niet aan het hotel, dan wel aan de plaats. Zaterdag en zondag is alles dicht, op een handjevol restaurants na. Op ongeveer 15 minuten lopen ligt een winkelcentrum parque aquamarine. Dit is wel open. Personeel is vriendelijk, maar spreekt niet allemaal voldoende engels. Ontbijt is prima, genoeg keuze en blijft lang open. Bedden liggen goed, schoonmaak is ook goed.

Datum van verblijf: juli 2014
Beoordeeld op 28 mei 2014

Zit dicht bij het centrum en vandaar uit goed uitvalbasis om s'avonds te gaan eten of de stand te verkennen. Wij hebben hier een week gezeten en dit is goed bevallen. Eenvoudig ontbijt maar zeker voldoende.

Datum van verblijf: april 2014
Beoordeeld op 16 oktober 2013

Heel proper hotel met vriendelijke receptionisten. Het welnessgedeelte was een aangename verwelkoming na een dagje stappen. Het ontbijt was oké maar niet speciaal. Grote kamer met balkon en ruime badkamer. Heel goede prijs/kwaliteit.

Datum van verblijf: oktober 2013
Beoordeeld op 25 mei 2013

Na een week verblijf is dit hotel prima bevallen. Schoon, goede bedden en vriendelijk personeel. Ontbijtbuffet is prima met voldoende keus. Ligging is vlak bij vliegveld , maar het aantal vluchten per uur , in de periode dat wij er verbleven, was gering. (geen nachtvluchten) Afstand tot centrum/boulevard is 500 meter. Helaas geen WiFi op de kamers, alleen beschikbaar in de lobby/bar. Voor een kort verblijf prima toeristenhotel.

Datum van verblijf: mei 2013