3 personen bekijken dit hotel
ZenHotels.comUS$ 109
Trip.comUS$ 107
Lol.travelUS$ 103
Beoordeeld op 27 september 2021 via mobiele applicatie

Prachtig hotel op prachtige plek; alle kamers hebben oceaanzicht. Neem een verrekijker mee om dolfijnen te spotten vanaf het balkon. Kamers zijn compleet met goede badkamer, bedden, koffie en thee faciliteiten, koelkast en een heerlijk balkon.

Kamertip: Huur een auto voor de duur van je verblijf. Het weer kan tegen zitten en dan zit je best geïsoleerd. Er is veel te zien op mooie het eiland
Datum van verblijf: september 2021
Departamento Reservas, Serviços ao cliente/atendimento van Caloura Hotel Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2021

Dear Guest,
We appreciate your evaluation and look forward to having you with us in the near future :)
Best regards Caloura Hotel Resort

Beoordeeld op 29 augustus 2021

Dit hotel heeft een prachtige ligging. Iedereen heeft een kamer met zeezicht. De kamer is ruim en schoon. Alle kamers zijn voorzien van een terras met uitzicht op zee en voorzien van een zitje. Het ontbijt is zeer uitgebreid, in buffetvorm, maar wordt door iemand opgeschept. Het diner is zowel in buffetvorm als a la carte. Het diner in buffetvorm is zeer uitgebreid en heerlijk. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2021

Best regards Caloura Hotel Resort

Beoordeeld op 11 januari 2020 via mobiele applicatie

Op een mooie locatie gelegen aan de kust,
Ligt dit mooie hotel .
Voorzien van alle gemakken en als goede uitval basis om het mooie eiland te verkennen hebben we hier 2 weken door gebracht. Je kan er lekker eten of alleen gebruiken om te verblijven en dagelijks buiten de deur je eten te scoren.
Dit laatste hebben we vooral gedaan.
Er zijn restaurants en supermarkten in de buurt. Wel adviseer ik om een auto te huren op de luchthaven.
Maar zeker niet bij Autocunha dit is een zeer slechte auto verhuur bedrijf!

Datum van verblijf: oktober 2019
CalouraHotelResort, Guest Relations Manager van Caloura Hotel Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2020

Dear Guest,

It's good to know that you have enjoyed your stay with us :)

Thank you for your review.

Kind Regards!

Beoordeeld op 8 september 2019 via mobiele applicatie

Prachtig gelegen op de rotsen met mooi groot balkon met uitzicht op zee. Ruim zwembad met voldoende bedjes, geen handdoekleggerij... Handdoekenservice van hotel gratis.
Ook in lobby gratis waterbar, water uit de kraan is niet lekker.
Je moet wel van rust houden, geen druk animatieteam en ander vermaak. Wel drie keer per week live muziek een uurtje ‘s avonds.
Ontbijt en buffet is uitstekend en gevarieerd. Mooi uitzicht in restaurant op de zee met mooie zonsondergang. Wijn gaat alleen per fles maar wat je over heb bewaren ze voor je voor de volgende dag.
Vlakbij een klein strandje waar je lekker kan zwemmen.
In omgeving niets te doen, auto huren is beter om de omgeving te ontdekken en mooie wandelingen te maken.
Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad!

Datum van verblijf: augustus 2019
CalouraHotelResort, Guest Relations Manager van Caloura Hotel Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2019

Thank you Mrs. Wilma,
We are happy to have contributed for you to have some great holidays :)
Kind Regards!

Beoordeeld op 27 juni 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel mooie ruime kamer met balkon en zeezicht
Het ontbijt en buffet avond (Diner)Zeer verzorgd
Personeel vriendelijk en klantgericht
Het hotel verzorgt ook avond met gitaarmuziek of met de handpan buiten op een mooie plek om te genieten van de zonsondergang
Het zwembad is groot en heeft badhanddoeken service
De tuin rondom het het hotel is zeer weelderig en verzorgd
Genoten als je naar San Miguel gaat is dit echt een aanrader om helemaal Zen te worden

Datum van verblijf: juni 2019
CalouraHotelResort, Gestor de Relações com o Cliente van Caloura Hotel Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2019

Dear Guest, so happy you enjoyed your stay with us :)
Thank you for the recommendation.
Best Regards!