Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Relaxed je moet echt de tijd nemen ”
Beoordeling van Casa Teahouse & Bar

Casa Teahouse & Bar
Geclassificeerd als nr. 2 van 45 Restaurants in Horta
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Hedendaags
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
20 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in de tuin onder de bomen. Prachtige locatie! Vriendelijke bediening. Je moet een beetje geduld hebben maar dat past bij deze omgeving. Laat je verrassen en geniet!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Tara B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (260)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 260 beoordelingen

11 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleine kaart, superlekkere mogelijkheden. Voornamelijk vegetarisch maar ook alternatieven met vis. Zeker aan te raden! Gezellige sfeer.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Reizer123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk rustig plekje. Heerlijk eerlijk eten

Overal hoekjes gemaakt zowel binnen als buiten om een intieme sfeer te creëren

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Rian J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige tuin waar je met een kopje koffie heerlijk tot rust kunt komen. Simpele, maar lekkere lunch.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Stefan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima intiem restaurant. S'avonds gegeten, klein maar goed en persoonlijk menu. Voor de vegetariërs een absolute must. Lekkere smoothies en de lunchkaart ziet er ook uitstekend uit. Mooie tuin om te zitten, ook binnen goed vertoeven. Een absolute aanrader.

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank NorbertHeim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Casa Teahouse & Bar bekeken, bekeken ook

 

In Casa Teahouse & Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding