Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (887)
Beoordelingen filteren
887 resultaten
Waardering van reizigers
415
312
111
33
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
415
312
111
33
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 887 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juli 2016

Prachtige ligging met mooi zicht over zwembad en kliffen...en daar blijft het bij.

Ontvangst was vriendelijk, maar er was maar één persoon om in te checken en te begeleiden naar de kamer. Duurde dus wel even als er mensen voor jou zijn. Ontbijt was volledig, maar van zeer lage kwaliteit. We dachten er de tweede avond te eten, maar veranderden van gedacht na het ontbijt en besloten om naar de lekkere lokale en veel goedkopere restaurants te trekken.

In deze uithoek waait het vaak en tijdens ons verblijf was er extreem veel wind. Daar kan men uiteraard niets aan doen, alhoewel doorschijnende windschermen een oplossing zouden kunnen bieden. Niemand kon in het zwembad wegens de felle wind waarbij zelfs de strandstoelen in het zwembad vlogen en daar de volgende dag nog steeds bleven in liggen.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GuidoMollem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_FCoelho_Sagres, Gerente van Pousada de Sagres, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for writing to us and letting us know your concerns.

It was really disappointing to know that you have not been satisfied with the services of Pousada de Sagres. We apologize to have not reached your expectations. In fact, the opinions and comments of our guests and customers it's the best way to help us to try to improve every day to meet the expectations of those who have the privilege of receiving the Pousada de Sagres | Charming Hotel.

Yours sincerely,
Fernando Coelho
Manager



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2016 via mobiele applicatie

Hier een paar maal geweest om even wat te eten en te drinken. Vriendelijk personeel. We mochten het mooie historisch hotel van binnen bekijken. Mooie ruimten en sfeervol ingericht. Ook de geschiedenis is te lezen in de hal.
Ook het terras is mooi, vooral die oude lampen.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DVWW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_FCoelho_Sagres, Gerente van Pousada de Sagres, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2016
Google-vertaling

Dear Mrs Diana,

On behalf of the whole team at Pousada de Sagres | Charming Hotel let me thank you for your interest and preference.

We are fully committed on have a service of excellence to our guests and therefore it was with great pleasure that we read your positive comments on your experience at our Pousada. We would like to inform you that we have shared your words with the whole team.

We thank you for your time and hope to welcome you again in the near future.

Kind regards,

Fernando Coelho
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2016 via mobiele applicatie

Uiteraard een prachtig uitzicht op de kust van Sagres. Stadje Sagres zelf is overigens niet zo boeiend. Goede kamers, waarvan alle of sommige met balkon. Ontbijt verliep een beetje rommelig, en liet nog wat te wensen over. Maar verder prima hotel!

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Estella S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_FCoelho_Sagres, Gerente van Pousada de Sagres, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2016
Google-vertaling

Lieber Gast, Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir freuen uns Mit freundlichen Grüßen, Fernando Coelho zu begrüßen Sie zurück | Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2015

in dit ruim opgezette hotel kun je prima relaxen en genieten van het uitgebreide ontbijt, de gezellige bar en het zeer goed verzorgde diner. Er is een zwembad en je kunt er heerlijk wandelen over de kliffen en naar het leuke haventje. De kamers hebben voldoende luxe en comfort en de bedden zijn ook prima.

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Jozef1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_PMarques_Sagres, Gerente van Pousada de Sagres, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2016
Google-vertaling

Dear "Jozef1963",

Thank you very much for your comments.
The fact you have enjoyed your stay with us and took the time to gives feedback it’s the best award we can get and that is what makes work even harder to meet all our guests’ expectations!
Thank you!

We now look forward to the pleasure of meeting you back soon.

Best regards,

Pedro Marques
Unit Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2015

Deze pousada valt een beetje in het niet bij de anderen. De ligging is prachtig, wanneer je zeezicht hebt kijk je uit over een hele mooie baai, echt spectaculair! Echter de pousada is aan renovatie toe. De kamers zijn gedateerd, ook de badkamer. Wat dat betreft geen 4*! Personeel heel vriendelijk, ontbijt ook erg goed. Overal wifi te ontvangen. Voor een 4* accomodatie zou er een mogelijkheid moeten zijn om koffie en thee op de kamer te kunnen zetten. Al met al geen spijt want de locatie is perfect!

Datum van verblijf: september 2015
1  Bedank Anke H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Helia_Carvalho, Manager van Pousada de Sagres, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2015
Google-vertaling

Dear "Anke H"

Thank you for taking the time to post your feedback on Trip Advisor which deserves our utmost attention.

It´s through guest feedback that we are able to confirm our strong points, as well as identify any area that may require improvement

We hope to be able to continue to welcome you again.
Sincerely,
Hélia Carvalho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken