Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Lagos
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten!”
Beoordeling van Don Toro Angus Steakhouse

Don Toro Angus Steakhouse
Geclassificeerd als nr. 101 van 489 Restaurants in Lagos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 25
Keukens: Steakhouse
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je in Lagos ben en je houdt van vlees, dan raad ik je aan hier te gaan eten. We hebben een heerlijk stukje vlees op met een goed wijntje erbij.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank laurasS9129YM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (569)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 569 beoordelingen

21 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk rib-eye gegeten in combinatie met aardappelschijfjes en heerlijke koolsalade.
Daarbij een goed passende wijn maakt het geheel af.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank verbojos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteravond via trip advisor gegeten bij don toro het zag er leeg uit dus na enige twijfel toch maar naar binnen gegaan en wat een heerlijk vlees hier de filet mignon maakt de naam best steaks in town zeker waar, mijn partner had ook heerlijke malse spare ribs!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank willem079
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld

je kunt er binnen en buiten eten in dit kleine leuke restaurantje. Wil je buiten plaats hebben dan dien je wel te reserveren, er zijn maar een paar tafeltjes buiten. De bediening is goed. Er staan goede wijnen op de kaart en het advies is duidelijk. De vleesgerechten zijn erg goed.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JolandaV307
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede service en heerlijke steak, dit restaurant is zeker een aanrader! Het is boven niet heel sfeervol ingericht, maar er is voldoende plek en de tafels staan tenminste niet zo dicht op elkaar. En ze serveren heerlijk vlees.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank donnakV9393CG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Don Toro Angus Steakhouse bekeken, bekeken ook

 

In Don Toro Angus Steakhouse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding