Dit hotel even buiten het centrum hebben we gekozen vanwege de parking. Ze hebben slechts een paar plaatsen, maar je kan in de straten rondom, je auto ook kwijt. Het is geen modern hotel. De inrichting is gedateerd, maar verder prima voor een paar nachtjes. De buitenkant is niet uitnodigend, maar daar moet je doorheen kijken. Onze kamer was ruim, er was een lege minibar en een safe was ook beschikbaar. Pluspunt vind ik de waterkoker en wat thee en instant koffie die op de kamer waren. Badkamer is prima met goeie douche. WiFi was redelijk goed te ontvangen op de kamer. Ontbijt is correct. Het meubilair op de kamer is wel nodig aan vervanging toe. De ligging op 10 minuten lopen van het centrum en waterfront is goed te doen. De wandeling naar het centrum leid je langs leuke barretjes en restaurants.
In het hotel is er ook een bar, maar de service loopt niet echt vlot, omdat het personeel tegelijkertijd de receptie bemand. Als er toevallig klanten inchecken, moet je lang wachten voor een drankje. Prijs-kwaliteit is verder prima.