Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 47
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 47
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 45
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 47
TravelocityUS$ 47
getaroom.comUS$ 51
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (623)
Beoordelingen filteren
623 resultaten
Waardering van reizigers
163
283
122
42
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
163
283
122
42
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 623 beoordelingen
Beoordeeld op 7 februari 2018 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel. Heel schoon. Prima bedden. Goed ontbijt. Hygiëne staat bovenaan. Zelfs het bestek zat separaat in kleine zakjes.
En dat allemaal voor de prijs van 49 € voor een nacht.
In een woord Prima hotel. Daar kunnen de Best Western Hotels in Nederland nog een voorbeeld aan nemen.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MardiOortwijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2017 via mobiele applicatie

Goed hotel voor korte overnachting op doorreis.
In ons geval van Faro luchthaven naar Lissabon.
Hotel ligt aan de rand van de stad.
Erg vriendelijke behulpzame receptioniste.
Parkeren op eigen terrein voor 5 parkeerplaatsen.
Aan de andere zijde van de weg achter kerk ook vrije parkeerplaatsen.
Kamer redelijk ruim van opzet schoon en twee goede eenpersoonsbedden naast elkaar.
Douches ruim en goed ingericht.
Bij het verlaten van het hotel weg naar rechts naar pleintje volgen waar lekkere restaurants
(Ongeveer 5 minute lopen)
Daar ook groot winkelcentrum.
Echt aan te bevelen.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RobKorpelshoek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 januari 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel even buiten het centrum hebben we gekozen vanwege de parking. Ze hebben slechts een paar plaatsen, maar je kan in de straten rondom, je auto ook kwijt. Het is geen modern hotel. De inrichting is gedateerd, maar verder prima voor een paar nachtjes. De buitenkant is niet uitnodigend, maar daar moet je doorheen kijken. Onze kamer was ruim, er was een lege minibar en een safe was ook beschikbaar. Pluspunt vind ik de waterkoker en wat thee en instant koffie die op de kamer waren. Badkamer is prima met goeie douche. WiFi was redelijk goed te ontvangen op de kamer. Ontbijt is correct. Het meubilair op de kamer is wel nodig aan vervanging toe. De ligging op 10 minuten lopen van het centrum en waterfront is goed te doen. De wandeling naar het centrum leid je langs leuke barretjes en restaurants.
In het hotel is er ook een bar, maar de service loopt niet echt vlot, omdat het personeel tegelijkertijd de receptie bemand. Als er toevallig klanten inchecken, moet je lang wachten voor een drankje. Prijs-kwaliteit is verder prima.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank IlseSomodiwongso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 december 2016

Redelijk hotel voor een overnachting in Faro.
Het personeel is vriendelijk.
De kamer is ZEER gehorig, je hoort de hele tijd mensen lopen, gierende waterleidingen, wc's, en deuren slaan.
De badkamer is waardeloos, met zo'n douchegordijn wat steeds tegen je aan plakt.
Het bed is comfortabel. Het ontbijt was prima.
Wel fijn was dat we na het uitchecken onze auto mochten laten staan op hun (kleine) parkeerplaats achter het hotel.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank InekeDorreman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2016

Prima hotel. Misschien wat verouderd, maar de kamer was schoon en rook fris. We zaten aan de achterkant en hadden een mooi uitzicht op de stad en in de verte de zee. Goed ontbijt, met veel keus. Ontvangst wifi was uitstekend.

Kamertip: De oneven kamernummers zitten aan de achterkant. Wij hadden kamer 303, die heeft een mooi uitzicht en je hebt geen last van het verkeer.
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
1  Bedank 423Gerard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken