Hoewel we niet in het hotel logeerden konden we op het dakterras genieten van het mooie uitzicht en heerlijke hapjes en drankjes! Aanrader, want je zit lekker beschut in het zonnetje in januari!
Vriendelijke bediening!
- Gratis wifi
Vriendelijke bediening!
Even heerlijk in het zonnetje genieten op het dakterras van hotel Faro. De bediening is heel vriendelijk en ze schenken daar heerlijke Port.
Je kijkt mooi weg over de haven en kunt ook de vliegtuigen goed zien landen.
Supergegeten. Vorige jaar gelogeerd in oktober 2017 dit jaar was het spijtig volgeboekt. We zijn wel terug gaan eten in het restaurant zelden zo lekker gegeten. Super vriendelijk personeel. Aanrader!!!
Het hotel heeft een perfecte ligging. Oude centrum en haven direct binnen 50 meter van het hotel. Parkeren kan tegen kosten onder het hotel en zonder kosten in nabije omgeving. Terras geeft een schitterend uitzicht op de haven. Tevens kan men de ooievaars nesten van boven bekijken welke zich bevinden op de straatlantarenpalen aan de voorzijde van het hotel. Ontbijt en kamers zijn goed en verzorgd.
Mooi Hotel, goede ligging aan de Jachthaven van Faro, restaurant en bar op dakterras, verwarmd zwembad, ruime badkamer zeer vriendelijk personeel, taxi naar Faro luchthaven maar € 18,00 duur 10 minuten
Dear Mr. Hans,
We appreciate your feedback.
Thank you.
Hotel Faro
al 2 keer overnacht . Correcte kamers ,centrale ligging en mooi dakterras .Fantastisch ontbijt!
maar personeel nogal onhandig ,5 keer een kamer met aparte bedden gevraagd ,ook al met de boeking aangeduid,uiteindelijk matrimoniaal gekregen... Half uur verprutst om dit in orde te krijgen. Coctails in bar zijn duur en bevatten amper alcohol . Ga naar Columbus cocktailbar iets verder ,een van de beste cocktailbars waar ik ooit geweest ben!