Agoda.com
Volledig restitueerbaar voor wo 11 okt.
Orbitz.com
Lol.travelUS$ 133
Beoordeeld op 25 april 2018 via mobiele applicatie

De kamers en het hotel zijn al wat verouderd, maar bood alles wat we nodig hadden. Het ligt dicht bij de luchthaven en het ziekenhuis, dus dat is ideaal. De kamers zijn simpel, maar compleet. Zeer fijne bedden. De barman was vriendelijk en het was erg fijn dat je laat nog iets kleins kon eten. Het ontbijt is simpel en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Zo voor een paar nachten was het prima te doen!

Datum van verblijf: maart 2018
Beoordeeld op 17 maart 2018 via mobiele applicatie

Paar dagen moeten verblijven. Handig dicht bij Airport en Ziekenhuis. Nette kamers, lekkere bedden en goede douche. Ontbijt is ok, maar niet veel meer dan dat. Leuke bar met aardige barman. Ook vriendelijke receptie en schoonmaakdames.

Datum van verblijf: maart 2018
Beoordeeld op 30 juli 2017

oud hotel, kamer met minimaal comfort. mini tv, amper leesbaar.
moesten gaan ontbijten in donkere en ongezellige kelder! beperkt aanbod in koffiekoekjes, hesp van zeer goedkope kwaliteit en evenals kaas zeer dun gesneden. onvriendelijke bediening en koffie niet te drinken.
enige pluspunt is dat he dicht bij de luchthaven is gelegen.
liefst nooit meer!!!

Kamertip: beter ander hotel zoeken!
Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 26 juni 2017 via mobiele applicatie

Hals over kop een hotel dat nog kamers beschikbaar had gebeld. Mijn indruk was oud en gedateerd. Warm op de kamer, wel airco opgezet. Was te doen. Voelt benauwd aan. Goede aparte bedden. Badkamer was inorde. Spiegels vuil, vlug overgevaagd met een natte spons. Ontbijt is in een ongezellige, donkere benedenverdieping. Goedkope kaas en hesp. Koffie was slecht. Heb thee in de plaats genomen. Niets te zien in de buurt. Wel een nieuwe Aldi op wandelafstand. Daar wat eten gekocht. Je kan met een shuttlebus naar het stadje voor een dag. Op voorhand aan te vragen. 8 plaatsen beschikbaar. Geschikt hotel voor tijdelijk op doorreis. Ontbijtpakketje beschikbaar wanneer je heel vroeg vertrekt.

Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeeld op 18 mei 2017

goede uitvalsbasis voor kort verblijf om kennis te kunnen maken met de verschillende bezienswaardigheden in de streek van Faro - goed gelegen, beperkte parkeergelegenheid, goede comfortabele kamer met bad/douche -

Kamertip: wifi beschikbaar in de publieke gedeeltes van het hotel
Datum van verblijf: mei 2017