Orbitz.com
Trip.com
StayForLong
Beoordeeld op 22 oktober 2018

Positief :

1. Vlakbij de luchthaven (5 minuten met wagen)
2. Zwembad en aangenaam terras

5. Kwaliteit van bed : eenvoudige matras
6. Slechte kwaliteit WIFI in de kamer

Kamertip: onze kamer (nr 306) was klein en zag uit op een triestige omgeving
Datum van verblijf: oktober 2018
ibis f, Assistant Manager van Hotel Ibis Faro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2018

Wir danken Ihnen vielmals, dass Sie sich nach Ihrem Aufenthalt die Zeit genommen haben, uns zu schreiben, und bedauern zutiefst, dass die erbrachten Serviceleistungen Ihren Erwartungen nicht entsprochen haben. Für die entstandenen Unannehmlichkeiten bitten wir Sie vielmals um Entschuldigung. Wir würden uns freuen, Sie schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit herzlichen Grüßen
Catarina Salvação - Assistant Manager

Beoordeeld op 16 september 2018 via mobiele applicatie

Gunstige ligging tussen luchthaven en centrum (bus 16 brengt je vlot naar beide en stopt vlakbij hotel) gerieflijke kamer met zeer goede bedden. Niet gehorig. Ruim ontbijtbuffet met vers sap en fruit. Vriendelijke staf. En... een geweldig zwembad!

Datum van verblijf: september 2018

Bedankt voor je reacties. Wij hopen u snel terug te verwelkomen.

Met vriendelijke groet

Catarina Salvação - Assistant manager

Beoordeeld op 25 april 2018 via mobiele applicatie

Zeer net hotel met vriendelijke medewerkers. De kamers waren modern, maar vrij klein, maar voor een nacht was dat prima. De bedden lagen heerlijk. Het ontbijt was heerlijk. Erg veel keuze! Wat een pluspunt voor ons was: je kunt er al erg vroeg ontbijten.

Datum van verblijf: maart 2018
ibis f, Assistant Manager van Hotel Ibis Faro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2018

Wir danken Ihnen vielmals für Ihre Anmerkungen zu Ihrem Aufenthalt im ibis Faro.
Wir hoffen, Sie schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Mit herzlichen Grüßen

Catarina Salvação - Assistant Manager

Beoordeeld op 10 oktober 2017 via mobiele applicatie

Een heel goed en mooi hotel. Mooi zwembad. Ontbijt was heel goed enige wat mistte was een ei. Service bar en receptie 24 uurs uitstekent. Mooie kamers incl kinderbed. Heerlijk geslapen. Goede ligging ook precies tussen vliegveld en centrum.

Datum van verblijf: oktober 2017
ibis f, Gestor van Hotel Ibis Faro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2017

Bedankt voor je reacties. Wij hopen u snel terug te verwelkomen. Met vriendelijke groet, José

Beoordeeld op 21 juni 2017

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ibis f, Assistant Manager van Hotel Ibis Faro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juni 2017

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.