Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (987)
Beoordelingen filteren
987 resultaten
Waardering van reizigers
436
358
124
49
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
436
358
124
49
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 987 beoordelingen
Beoordeeld op 9 maart 2018

we zijn deze pousada gaan bezoeken met een gids. het interieur is heel mooi en de tuin is prachtig. we hebben hier een tas koffie gedronken maar voor een tas die 3.5 euro kost was en nog geen koekje of chocolatje bij wat ik een minpunt. dan nog niet over de ober gesproken die ons bediende. ik kan geen portugees maar ik kan wel een aardig mondje spaans wat bij deze meneer in het verkeerde keelgat was gevallen. hij heeft me daar direct een opmerking over gegeven wat alles behalve klantvriendelijk was.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Service
1  Bedank marl12015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_Estoi, Manager van Pousada Palácio Estoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for your review about your visit at the Pousada Palácio de Estoi .
Your comments about the bar staff have already been shared with our management team and we promise to focus on improving them. We truly value our Guest comments as they help us to continually monitor and upgrade the quality of our service.
We hope to have the opportunity to welcome you again in the near future.
With kind regards,
Orlando Araújo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2018

Voortreffelijke kamer. Prima faciliteiten
Restaurant uitstekend voor ontbijt, lunch en diner.
Zeer uitgebreide kaart.
Prachtige tuin om in te wandelen.
Personeel zeer dienstvaardig
Stadje Estoi schilderachtig

Kamertip: Luxe kamer niet duur naar Nederlandse maatstaven
Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Service
Bedank Peteridenburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_Estoi, Manager van Pousada Palácio Estoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2018
Google-vertaling

Cher Client,
Merci pour les commentaires sur Tripadvisor concernant votre séjour à Pousada Palácio de Estoi.
Notre équipe est toujours disponible pour servir le mieux possible pendant votre séjour !
Il est extrêmement importante pour nous de voir reconnu la qualité de soins de nos chambres.
Nous sommes impatients de vous accueillir á nouveau dans un très proche avenir.
Sincèrement votre,
Orlando Araújo
Unit Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2018 via mobiele applicatie

Pousada in een roccoco paleis met moderne hotelkamers. Prachtig paleis met mooie tuinen. We hebben er niet verbleven maar konden het bezoeken en op het terras wat drinken. Het was de verplaatsing meer dan waard.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 207.347
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_Estoi, Manager van Pousada Palácio Estoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for choosing Pousada Palácio de Estoi for your recent stay in Algarve, and for your great review.
It is really gratifying to learn that you truly appreciated the hotel and the ambience, and that your experienced great service and hospitality.
All Pousada Palácio de Estoi team will be looking forward to welcome you back, hopefully soon.
With best regards,
Orlando Araújo
Unit Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2017 via mobiele applicatie

Mooie palacio, hotel is modern gebouw dat in verbinding staat met palacio.
Kamers zijn ruim met mooi terras. Ontbijt is goed maar service kan beter. Tafels worden niet gedekt (buiten) en wordt langzaam bijgevuld. Personeel is redelijk vriendelijk en behulpzaam. We waren ervoor in het macdonald hotel
In Monchique en dit was groot verschil met zowel het personeel als de variatie/service bij het ontbijt.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rene S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_Estoi, Manager van Pousada Palácio Estoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for your excellent comments in Tripadvisor.
Your opinion is very important to the Pousadas de Portugal and to other guests that consider a trip to Pousada Palácio de Estoi.
We hope to have the opportunity to welcome you again in a near future.
Sunny regards from Algarve,
Orlando Araújo
Unit Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2017

Van alle pousada's tijdens onze pousada reis was dit in theorie het meest luxueuze maar in de praktijk hebben we zeker wat verbeterpunten. Daarnaast waren alle verblijven in de voorgaande pousada's vooral rustig, hier moesten we wennen aan de 'drukte'.
De kamer was niet zo luxueus als we hadden verwacht. Onze kamer was op een gekke locatie. Het buiten terras was ingebouwd waardoor we niet lekker buiten konden zitten. De badkamer was erg donker waardoor je je niet goed kon opmaken.
Ontbijtzaal en 'openbare' kamers zagen er mooi uit maar als je via de ontbijtzaal, over het terras de tuin ingaat dan kom je in een slecht onderhouden tuin; groente, fruit, kruidenplanten, die liggen te verpieteren. Dat is toch zonde??? Je kunt er zoveel magen mee voeden.
Het personeel vond ik persoonlijker minder gastvrij en servicegericht dan het personeel in de andere pousada's.
Coclusie: deze pousada scoort het minst in vergelijking met de andere pousada's.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ING013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_Estoi, Manager van Pousada Palácio Estoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for choosing Pousada Palácio de Estoi, and for your candid feedback.
As you can imagine we are very sorry to hear that some things throughout your stay did not meet your expectations and your concerns have been passed on to the entire team.
I really hope that we can have the chance to welcome you back in a short future.
Yours Sincerely,
Orlando Araújo
Unit Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken