Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Carvoeiro
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten!”
Beoordeling van Le Cro Portugal - Tapas

Le Cro Portugal - Tapas
Geclassificeerd als nr. 1 van 178 Restaurants in Carvoeiro
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 25
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met onze dochter van 1 heerlijke tapas kunnen eten, echt een keer wat anders dan anders! De ceviche van zalm is een aanrader. De gastheer en -vrouw, zijn heel attent en hebben goede wijnkennis.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Kathelijn J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.143)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 1.145 beoordelingen

18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke gerechten, maar niet geschikt voor kids die houden van gebakken vlees en patat.
Alles wordt vers bereid, een aantal gerechten met rauwe vis. Vegetarische gerechten en salades . Het maakt niet uit wat je kiest, want het is allemaal erg lekker.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 737astrids
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekkere tapas, goede wijnen, per glas geserveerd met de nodige uitleg door de gastheer. Een jong koppel die echt hun best doen. Voor 4 tapas, lekkere wijn en een degestief, 56 euro. Hier moet je echt zijn!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank riksaey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig gegeten bij Le Cro. Smaakvolle en verse tapas zonder toevoegingen, lekkere wijnen en heerlijk dessert. De leuke bediening maakte het helemaal af.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank petervY6606PH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mijn vriend heb ik hier 2 avonden achter elkaar gegeten. Normaal doe ik dat nooit maar wat was het daar geweldig! Alles klopte! Ze raden je een goeie hoeveelheid aan van de tapas en komen daarna met heerlijke bijpassende wijnen die ook goed bij jou passen. Super leuk en lief personeel en zekers te weten het beste restaurant van Carvoeiro!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank magenmau
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Cro Portugal - Tapas bekeken, bekeken ook

 
Carvoeiro, Faro District
Carvoeiro, Faro District
 
Carvoeiro, Faro District
 

In Le Cro Portugal - Tapas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding