Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (574)
Beoordelingen filteren
574 resultaten
Waardering van reizigers
140
224
137
46
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
140
224
137
46
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 574 beoordelingen
12 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima drie sterren hotel op een rustige locatie. Het prachtige strand om de hoek is een aanrader en je loopt in ongeveer 10 tot 15 minuten het stadje in. De kamers zijn ruim met een groot balkon en het zwembad is heerlijk. Ontbijt is prima, avondeten matig tot slecht, maar je kunt gelukkig in het stadje lekker eten. De eetzaal lijkt wat smoezelig door de gordijntjes uit de jaren 80. Verwacht geen luxe maar wel een ongedwongen sfeertje.

Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
Bedank Joyce v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2015 beoordeeld

mooi hotel waar het ook goed toeven is met kinderen.prima service.verschillende talen aan receptie.kamer erg ruim en genoeg onderhoud.locatie qua uitzicht prachtig.15minuutjes lopen naar centrum,maar te doen,ook nog mogelijkheden met shuttlebus.buffetvorm aanrader.werkelijk alle keuze's.en heeel veel lekkere toetjes.alles goed verzorgd door oa Jorge rvi en team..vrijdag steeds buiten bbq.iedere dag live-muziek.en animatie voor de kinderen.enige minpuntje.na ontbijt mag je niet met kopje koffie buiten gaan zitten.alle eten/drinken gebeurt binnen.

Kamertip: zonder twijfel hebben alle kamers een pluspuntje.wij waren gelijksvloers.dus tuin.en zeezicht.
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank sandra p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi hotel met heel vriendelijk personeel. Heel behulpzaam. Alleen jammer dat de poolbar om 18.00 uur sluit. Er zijn om die tijd nog genoeg mensen rondom het zwembad,of die net terug komen van een uitstapje.

Verbleef: juni 2015, reisde met vrienden
Bedank Karin M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Baia C, Guest Relations Manager van Hotel Baia Cristal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 augustus 2015
Google-vertaling

Liebe Karin M,

Vielen Dank für Ihren Beitrag, der für uns sehr wichtig ist.
Wir sind froh, dass Sie Ihren Urlaub genossen haben, und wir hoffen, Sie bald zu sehen!

Daniela Alegre

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2013 beoordeeld

We hadden een benedenkamer en geen buren boven ons, dus heerlijk rustig gelegen met uitzicht op een mooie verzorgde tuin met daarachter uitkijkend naar de zee. Het eten was verschillend, de ene dag heel goed en de andere dag iets minder maar voor ieder wat wils. Iedere avond werden er heerlijke toetjes gepresenteerd. Het strand onder het hotel is echt schitterend, wel wat trappen lopen maar goed voor de conditie. Er is daar een restaurantje met uitzicht over de oceaan waar je de beste verse vis kunt eten. Carvoeiro was super en echt aan te raden voor als je een niet te drukke badplaats zoekt.

  • Verbleef: juli 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Lydia W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2010 beoordeeld

Een ietwat ouderwets hotel, maar prijs-kwaliteit zeker in orde. Grote kamers, zeer proper, vriendelijk personeel, veel accomodaties in/rond het hotel en goed eten.

Er is een prachtig, doch druk strand vlakbij, maar hou er rekening mee dat je veel trappen moet doen. Ga ook zeker eens naar het vlakbij gelegen Tivoli Beach, te voet te bereiken via de parking van het Tivoli hotel. Zeer klein, maar fantastisch mooi strandje. Als je vervoer ter beschikking hebt zijn er richting Benagil nog mooiere en minder drukke stranden te vinden.
Er is openbaar vervoer aanwezig, maar relatief duur en geen goede aansluitingen. Eigen vervoer is aangeraden.

  • Verbleef: september 2009, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank benedictusXVI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken