Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (387)
Beoordelingen filteren
387 resultaten
Waardering van reizigers
135
160
53
23
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
135
160
53
23
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 387 beoordelingen
Beoordeeld op 25 september 2018 via mobiele applicatie

Vriendelijk en vrolijk personeel. Aan de receptie leggen de medewerkers graag uit waar je leuke dingen kunt doen/bekijken en regelen/reserveren dit ook voor je. Je hebt een huurauto/taxi/uber nodig om naar de supermarkt of het dorpje te gaan (dit is net te ver lopen in de warmte). Kamers bevat alles wat nodig is. Een fijn en prettig verblijf gehad!

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank E-T-2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018 via mobiele applicatie

We zijn hier in augustus geweest voor de 4de maal. Zoals gewoonlijk is het park nog steeds prachtig en de huisjes groot en schoon. Echter is de bar en restaurant niet meer wat E geweest zijn. Het eten is niet echt lekker en de bar is zon beetje de hele dag uitgestorven. Koffie krijg je voortaan in plastic bekertjes en de heerlijk sangria hebben Ze ook niet meer. Ook is de geweldige barman er niet meer. Voorgaande keren was het elke avons gezellig tot een uur of een half twee. Nu gaat alles dicht om 12 uur zelfs als er een keer wel iemand zit. Helaas..... gelukkig is de receptie en schoonmaak onveranderd.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank gideonr90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2018

Ruim vakantiehuis in een goed onderhouden tuin. Mooi zwembad en vriendelijk personeel. Een puntje minder vanwege het buffet restaurant. De kaart in het huis belooft veel lekkers, maar men kiest er (in het hoogseizoen?) voor om iedere avond een lopend buffet voor te schotelen. De ligging is goed en de mooiste stranden zijn binnen een paar minuten met de auto te bereiken. Tip: het strand van Vale de Centianes. Een autoritje van nog geen 5 minuten en niet zo druk als de overigens schitterende stranden van Marinha en Benagil.

Kamertip: Kies een huisje aan de randen van het park. Dan heb je een mooie achtertuin en wat meer privacy.
Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AlainR1136
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2018 via mobiele applicatie

Prachtig complex met veel ruimte en bloemen en planten. Zeer vriendelijk personeel. Prachtig appartement, zeer groot. Iedere dag verse handdoeken. Mooi zwembad met ligstoelen. Restaurant en bar erbij. Het enige dat erg jammer was: ze hadden een goede kaart met heerlijke gerechten en fijne prijzen. Zeer goed klaargemaakt ook. Maar na 2 dagen verdween a la carte en kon je enkel nog buffet eten. En dat was karig en duidelijk minder goed. Heel erg jammer. Ik denk dat veel meer mensen op het complex blijven eten als ze de fijne kaart blijven hanteren.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank 717kittyw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2018

Prima verblijfkosten ruime woning met hotelfunctie. Iedere dag opgemaakte bedden en alles netjes schoon. Ruime slaapkamers met zeer harde bedden ( ligt een gesloten plank onder de matras op de boxspring. Verder keurig ingericht en alles aanwezig. Ruim zwembad met bediening aan je ligbed. Een dag per week in het weekend is de roomservice vrij en moet je je eigen bed opmaken. Wel iedere dag schone handdoeken en rweemaal per week schone lakens. Iedere slaapkamer en de zitkamer hebben airco. De receptie was heel vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant is vrij beperkt in de menukaart maar kwalitatief erg goed. Er zijn zeer ruime parkeerplaatsen. Enkele keren per dag vertrekt er een busje naar het strand. Auto huren kun je ter plekke. (Locauto) maar ook andere maatschappijen zijn mogelijk. Je kunt ook in Nederland al huren en ter plaatse laten bezorgen. Er is geen winkel op het resort maar in de buurt zijn wel grote supermarkten richting Algoa (1,5km) het is een prima resort.

Kamertip: Vraag een benedenwoning met terras
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank wim v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken