Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke tapas”
Beoordeling van Tapas Bar Bodega

Tapas Bar Bodega
Geclassificeerd als nr. 99 van 178 Restaurants in Carvoeiro
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier echt heerlijk tapas gegeten. Veel en lekker eten. Wel wat duurder in vergelijking met andere restaurants in de buurt maar het eten is top. Vriendelijk personeel en een mooie locatie, boven heb je uitzicht op zee.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank STvdD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (258)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 258 beoordelingen

30 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant heeft een aardige ligging maar prijs en kwaliteit liggen ver uit elkaar.
De vis is goed (wel duur voor zeebaars €21) maar de pasta met garnalen was niet bijzonder. De smaak was goed maar garnalen droog en pasta alleen in bouillon gekookt. Verder geen bijgerechten .... dan kan je voor een goede prijs elders net zo lekker eten.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Jennifer B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vooral gezien de leuke ligging (als je buiten op de veranda kan zitten) voor dit restaurant gekozen. Eigenlijk geen echte tapas restaurant maar verder wel met een prima kaart. Het eten is goed, prima wijnen op de kaart, aardige bediening en de prijs voor een dergelijke leuke locatie is gemiddeld.

Datum van bezoek: oktober 2016
1  Bedank R0n1954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld

Intiem restaurant in zonnige setting. Veel foto's van sterren uit de jaren zestig. Mooi uitzicht op zee. Kaart is gevarieerd en biedt vooral voor de lunch en aantal Tapa's die je zin geven nog eens terug te komen.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Henri L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik dacht Tapas...niks van Tapas te verkrijgen. Gegrilde zalm was aardig mijn man had entrecote met pepersaus. Teveel saus. Personeel chagrijnig. Geen aanrader.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Sjien X
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tapas Bar Bodega bekeken, bekeken ook

 
Carvoeiro, Faro District
 
Carvoeiro, Faro District
Carvoeiro, Faro District
 

In Tapas Bar Bodega geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding