Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goedkoop lekker eten”
Beoordeling van A Fonte

A Fonte
Geclassificeerd als nr. 75 van 178 Restaurants in Carvoeiro
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 28
Keukens: Portugees
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Ik wilde kip piri pirit eten en kwam uit op dit restaurant. Het zit in een zijstraat ietwat verscholen. Als voorgerecht hadden we calamares en avocado met garnalen. In dat laatste gerecht moesten we de garnalen zoeken in een zee van mayonaise. Dat was jammer.
De calamares daarentegen was vers en smaakte goed, net als de kip piri. Al had die wel pittiger gemogen.

Al met al goed gegeten voor een goede prijs.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Nas H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (286)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 286 beoordelingen

8 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartstikke leuk familie restaurantje, rustig vriendelijk gezin die alle service tot in de puntjes verzorgd! Goede gerechten voor n zeer lage prijs. Wie hier iets over te klagen heeft kan beter thuis eten;)
Topper, wij komen terug!

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank jasmine_polderman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant is vlak bij het belangrijkste strand van Carvoeiro gelegen. Van de kaart zochten we wat traditionele gerechten uit, bacalhau en geroosterde tonijn met garnalen en vissoep als voorgerecht.
Helaas veel teleurstellingen: de tonijn was droog en veel te zout. Het traditioneel stokvis gerecht smakeloos en de garnalen klein en weinig. Na de vele goede ervaringen met Trip Advisor nu eens een minder goede ervaring. Wellicht een ongelukkig toeval. Wij gaan morgen weer ergens anders heen.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Robbertvana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij toeval terecht gekomen voor een heerlijke lunch. Geweldige gegrilde sardientjes, de olijven, het brood en een goed glas rosé.
Dus nog een keer terug voor meer gegrilde vis. Geweldig! En mijn zoon is helemaal dol op de pasta met gamba’s.
Wat ons betreft is dit echt Portugese Restaurant een aanrader

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank GlendyWaardenburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Familierestaurant net buiten de drukte van het centrum. Voor een uitstekende en betaalbare lunch. Met zorg bereid ...

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank peterT9153RO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die A Fonte bekeken, bekeken ook

Carvoeiro, Faro District
Carvoeiro, Faro District
 
Carvoeiro, Faro District
 
Carvoeiro, Faro District
Carvoeiro, Faro District
 

In A Fonte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding