Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.596)
Beoordelingen filteren
1.596 resultaten
Waardering van reizigers
755
572
172
60
37
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
755
572
172
60
37
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.596 beoordelingen
28 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige accommodatie die in een goede onderhouden staat verkeerd, prima bedden.
Bijzonder vriendelijk personeel, niets is teveel.. het eten is afwisselend en goed, iedere dag vis, vlees, diverse soorten (Franse) kaas, groenten, fruit, desserts, ijs.
Jammer dat er in de sportschool geen fietstrainer stond en dat de koffie in het ontbijtbuffet nog wordt gemaakt met instant koffie i.p.v. bonen.

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
Bedank Fried v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VilaGaleHotels, Diretor-Geral van Vila Galé Náutico, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your kind comments about your experience in Vila Galé Náutico.

It is a pleasure to know that you enjoyed your holiday and let us express our gratitude by thanking you for sharing your positive thoughts, especially regarding to accommodation, our staff and food quality/variety.

Please be informed that at breakfast time we serve three different types of coffee, including one expresso bean coffee machine.

Your comments are an important tool and only help us to continue our constant pursuit of service improvement by solving those and continue trying to exceed expectations.

On my own behalf and on that of the Vila Galé Nautico Hotel team, we hope we have the honour of hosting you again in a near future or on ours newest Vila Galé Sintra and Vila Galé Braga.

Kind regards.

Valter Costa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Keurig netjes. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het eten is goed en gevarieerd.
Zowel voor gezinnen met kinderen als alleenstaande een prima locatie.
Leuk animatie team.
Kortom prijs en kwaliteit is in evenwicht. Een aanrader voor iedereen.

Verbleef: augustus 2018, reisde alleen
Bedank Bennie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VilaGaleHotels, Diretor-Geral van Vila Galé Náutico, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your kind comments about your experience in Vila Galé Náutico.

It is a pleasure to know that you enjoyed your holiday and let us express our gratitude by thanking you for sharing your positive thoughts, especially regarding to cleanliness, food quality, food variety and the entertainment team.

Your comments are an important tool and only help us to continue our constant pursuit of service improvement by solving those and continue trying to exceed expectations.

On my own behalf and on that of the Vila Galé Nautico Hotel team, we hope we have the honour of hosting you again in a near future or on ours newest Vila Galé Sintra and Vila Galé Braga.

Kind regards.

Valter Costa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2018 beoordeeld

Het hotel is goed, de kamers zijn schoon en volledig, het hotel ligt op een 200 m van het strand en ook de boulevard waar het vooral 's-avonds gezellig is, het eten (all inclusive) is goed en redelijk gevarieerd

Kamertip: Een kamer met uitzicht op het zwembad is aan te bevelen
  • Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ceesRucphen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VilaGaleHotels, Diretor-Geral van Vila Galé Náutico, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your kind comments about your experience in Vila Galé Náutico.

It is a pleasure to know that you enjoyed your holiday and let us express our gratitude by thanking you for sharing your positive thoughts, especially regarding to cleanliness and food quality.

Your comments are an important tool and only help us to continue our constant pursuit of service improvement by solving those and continue trying to exceed expectations.

On my own behalf and on that of the Vila Galé Nautico Hotel team, we hope we have the honour of hosting you again in a near future or on ours newest Vila Galé Sintra and Vila Galé Braga.

Kind regards.

Valter Costa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt vlakbij het centrum van het plaatsje, met s'avonds een gezellig drukke boulevard. Handdoek leggen wordt wel gedaan, maar pas rond 8 uur. Later in de morgen en middag vindt je ook nog wel een ligbed. Wij hadden all inclusive, eten was over het algemeen goed. De a la carte restaurant (italiaans) was heerlijk eten! Ook bij de snackbar hebben ze heerlijke baguettes.

Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Bedank Ronald--Peeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VilaGaleHotels, Diretor-Geral van Vila Galé Náutico, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your kind comments about your experience in Vila Galé Náutico.

It is a pleasure to know that you enjoyed your holiday and let us express our gratitude by thanking you for sharing your positive thoughts, especially regarding to food quality.

Your comments are an important tool and only help us to continue our constant pursuit of service improvement by solving those and continue trying to exceed expectations.

On my own behalf and on that of the Vila Galé Nautico Hotel team, we hope we have the honour of hosting you again in a near future or on ours newest Vila Galé Sintra and Vila Galé Braga.

Kind regards.

Valter Costa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2018 beoordeeld

Alles was tot in de puntjes verzorgd Hotel zag er netjes uit en de kamers waren netjes en prima in orde De omgeving was best gezellig en hebben mooie wandelingen gemaakt De bediening bij de bar was erg vriendelijk

Kamertip: De kamer was lekker ruim en hadden een mooi uitzicht op het zwembad en de zee
Verbleef: april 2018, reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank fschellingerhout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VilaGaleHotels, Diretor-Geral van Vila Galé Náutico, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your kind comments about your experience in Vila Galé Náutico.

It is a great pleasure to know that you enjoyed your holiday and let us express our gratitude by thanking you for sharing your positive thoughts, especially regarding to cleanliness and our staff.

Your comments are an important tool and only help us to continue our constant pursuit of service improvement by solving those and continue trying to exceed expectations.

On my own behalf and on that of the Vila Galé Nautico Hotel team, we hope we have the honour of hosting you again in a near future or on our newest Vila Galé Sintra.

Kind regards.

Valter Costa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken