Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (944)
Beoordelingen filteren
944 resultaten
Waardering van reizigers
507
272
86
39
40
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
507
272
86
39
40
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 944 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2018

Juist 1 maand verbleven in dit hotel.Vroeger onder de leiding ven GM Guido De Wilde was dit hotel super en waren we er tweemaal per jaar.Was uitstekend toen.
Nu reclame voor 7 restaurants op het domein.In realiteit 2 en 1 Strandbar.Geregeld moesten we 20 minuten stappen om te kunnen dineren.Vragen om transfer met vervoer was altijd niet eenvoudig,lang wachten .Zij die denken dat dit economisch verantwoord is ,moet dan 's avonds eens gaan kijken aan de overkant van de straat .Voor minder dan de halve prijs kan je daar eten en dan zie je daar allemaal hotelgasten.Spijtig !

Kamertip: Dit resort is geschikt voor mensen die graag een appartement kopen.
Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Frans D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pinecliffsAlbufeira, Guest Relations Manager van Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Frans D,

Thank you for taking the time to share your comments on TripAdvisor following your recent visit with us.

First of all I would like to thank you for your loyalty. As a valued guest, everything we do is aimed at providing you an excellent hotel experience, in that sense, please accept our apologies for any lack on the service levels.

We assure you that your concerns are receiving full attention and your feedback is integral to our continual growth and success.

We would like to regain your trust and we hope to continue welcoming you again in the future.

Kind regards,

Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2018 via mobiele applicatie

Maar 2 nachten in het hotel geslapen, maar we vonden het een heerlijk verblijf. Alles op de kamer was prima in orde. Het ontbijt is goed. De ligging aan de klif natuurlijk fantastisch. Enige minpuntje was dat het inchecken veel tijd kost. Verder hopen we nog eens terug te komen.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Urm65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pinecliffsAlbufeira, Gerente de relações com clientes van Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2018
Google-vertaling

Dear Urm65,

First and foremost, we would like to express our thankfulness for sharing this amazing review on your most recent experience at the Pine Cliffs Resort, a Luxury Collection, with the TripAdvisor community!

It is always a pleasure to receive positive feedback from our guests, and we are so pleased that our accommodation, the breakfast service and our Resort location have contributed to your overall enjoyable stay with us. Your impressions regarding your Check-In experience was worth our best attention and it was promptly shared with our management.

We look forward to your return and should you require any assistance when planning your next vacation to Albufeira, do not hesitate to contact us! We are at your entire disposal.

Best regards,

Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2018

We zaten in een townhouse, een ruime woning, met mooi terras aansluitend op een mooie groene tuin. Keuken was goed ingericht en van alle gemakken voorzien (vaatwasser, citruspers, wasmachine etc). De bedden vielen wat tegen voor zo'n voor de rest mooi en luxe huisje, deze waren vrij hard, je voelde de veren in het bed. Verder een mooi, goed onderhouden, resort met verschillende zwembaden, gym, sportlessen. Uiteraard het prachtige uitzicht op de zee en een mooi strand. Verschillende restaurants, wel vrij prijzig.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Manonenfamily
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pinecliffsAlbufeira, Guest Relations Manager van Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2018
Google-vertaling



Dear Manonenfamily,
Thank you for having shared your experience with the Tripadvisor community.
We are very glad to know how enjoyable your stay was, and that the accommodation, the resort facilities contributed to make your stay even better.
On the other hand, we do regret to learn that the beds on the townhouse were not up to your expectations in terms of comfort, therefore and on your next stay we do suggest you to contact our reservations department so our colleagues can advise you on the accommodation types available, which can be more suitable for you and for your family.
We look forward to host you back to our resort in future.

Kind regards
Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk verblijf tijdens low season. Logisch dat in februari de restaurants niet allemaal operationeel zijn. Uitgebreid en prima ontbijtbuffet. Heerlijke bedden en prachtige badkamer met regendouche.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank nprst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pinecliffsAlbufeira, Guest Relations Manager van Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2018
Google-vertaling

Dear nprst,

First of all, we would like to thank you for choosing the Pine Cliffs, a Luxury Collection Resort to spend your winter holidays and for sharing with us your impressions regarding your last stay with us.

We are thrilled to learn that you had a wonderful time with us, and that our breakfast was top notch. It is for this kind of recognition that we strive in a daily basis!

We look forward to host you back. Should you need any assistance to plan your next visit, do not hesitate to contact us.

Best regards,

Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 oktober 2017 via mobiele applicatie

Prachtige locatie met prima appartementen en uitstekende service. Goede restaurants en mooie beachclub. De service bij beachclub was minder, nogal chaotisch door waarschijnlijk slechte organisatie. Erg lang wachten tot je drankje en eten komt. Ook goed om te weten dat het van de appartementen tot strand bijna 20 minuten lopen is. Wel treintje aanwezig.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Pitbr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pinecliffsAlbufeira, Guest Relations Manager van Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Pitbr,

We would like to start by showing you how grateful we are for choosing the Pine Cliffs, A Luxury Collection Resort to spend your holidays and for pointing out some of the details that make our resort so special.

We apologize for some failures with the service at our Beach Club restaurant and we assure you that we’re doing our best to improve the organizational standards, as this restaurant requires intense logistic tasks, due to its location and accessibility.

We would be extremely glad to welcome you back again to our resort and show you the result of our continuous efforts.

Best regards,

Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken