Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 218
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Alfagar Aparthotel(Albufeira)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 228
US$ 221
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 250 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 189
US$ 173
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 471
US$ 421
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Clube Albufeira Resort(Albufeira)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 158
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 168
US$ 144
Priceline
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
US$ 281
US$ 161
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 57% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 57% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 376 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Falésia Mar by 3HB(Olhos de Agua)
US$ 279
US$ 228
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 820
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (3.364)
Beoordelingen filteren
3.364 resultaten
Waardering van reizigers
1.781
1.060
366
109
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.781
1.060
366
109
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 3.364 beoordelingen
20 maart 2014 beoordeeld

Het hotel is goed, erg mooi uitzicht, het eten is erg goed, zowel ontbijt als avondeten als je daarvoor kiest, de service in het hotel is ook uitstkekend, vriendelijke mensen., het enige minpuntje zijn de harde bedden, daar zou wel iets aan mogen gebeuren, verder gewoon een super week gehad !!

Kamertip: kies een kamer met zeezicht, kost iets meer , maar een heel mooi uitzicht en zekerheid van zon
  • Verbleef: maart 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank arjan d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hoteis_Real_Alg, Manager van Grande Real Santa Eulália Resort & Hotel Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 april 2014

Geachte Gast,
 
Als gevolg van de implementatie van een nieuwe Property Management systeem, hebben we niet in staat om individueel en persoonlijk antwoorden op alle beoordelingen zoals wij gewoonlijk doen, maar we wilden jullie bedanken voor de tijd om uw feedback te delen met ons te hebben genomen en verzekeren u dat uw opmerkingen zullen in overweging worden genomen. Zo spoedig mogelijk, zullen we beginnen met het beantwoorden van elk van jouw soort reacties en beoordelingen individueel.
 
Nogmaals bedankt voor je mening en we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen snel terug naar een van de Hoteis Real Algarve.
 
vriendelijke groeten


Jorge Teixeira
Manager
Grande Real Santa Eulália

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2014 beoordeeld

Terugkijkend op ons verblijf hebben we gemengde gevoelens over dit hotel. Positieve punten waren het ontbijt, de grootte/indeling van de kamer, de inrichting van het hotel en de gratis WiFi. Tegenvallers waren het zeer harde bed, de nogal ongeinteresseerde service bij de receptie en de niet werkende verwarming. Het binnen zwembad en de sauna zijn goed (wel 15 euro p.p.). De grootste tegenvaller was het restaurant van het hotel. De eerste avond aten we daar en het eten was het slechtste dat we die week aten, terwijl de prijs zeker niet laag was. Kortom zeker geen half of vol pension boeken.

  • Verbleef: februari 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank nc0205
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hoteis_Real_Alg, Manager van Grande Real Santa Eulália Resort & Hotel Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 april 2014

Geachte Gast,
 
Als gevolg van de implementatie van een nieuwe Property Management systeem, hebben we niet in staat om individueel en persoonlijk antwoorden op alle beoordelingen zoals wij gewoonlijk doen, maar we wilden jullie bedanken voor de tijd om uw feedback te delen met ons te hebben genomen en verzekeren u dat uw opmerkingen zullen in overweging worden genomen. Zo spoedig mogelijk, zullen we beginnen met het beantwoorden van elk van jouw soort reacties en beoordelingen individueel.
 
Nogmaals bedankt voor je mening en we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen snel terug naar een van de Hoteis Real Algarve.
 
vriendelijke groeten


Jorge Teixeira
Manager
Grande Real Santa Eulália

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2013 beoordeeld

Wij verbleven in augustus ruim een week in dit hotel. De hotelkamers zijn ruim opgezet en zien er netjes en schoon uit. De bedden vielen erg tegen voor een 5* hotel. Ze liggen namelijk erg hard. Het ontbijt is erg divers en uitgebreid. Geen enkel last van gasten die hun ligbed 'reserveren' door hun handdoek op te leggen. Na 10 a 11 uur nog steeds voldoende ligbedden. Shuttlebus die op vaste tijden rijdt naar het 'nieuwe' en 'oude' centrum. Enig nadeel hiervan is: wie het eerst komt; het eerst maalt. Gezien het aantal gasten en de grote van de bus zullen veel gasten op sommige momenten een alternatief moet nemen.

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Peter_Boom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
29 juli 2011 beoordeeld

Bezocht dit hotel met een vriend.
Wij hadden kamer 235, die 2 dubbele slaapkamers heeft , een gezamenlijke woonkamer en keuken.
Heel mooi hotel.
Heerlijk zwembad.
Goede faciliteiten.
Restaurants verzorgt maaltijden voor de meeste smaken.
Leuk hotel voor gezinnen met jonge kinderen.
Restaurantservice rond het zwembad was slecht.
Wij hebben 1 uur gewacht op onze biefstukken en zelfs toen waren ze niet klaargemaakt zoals we hadden gevraagd.
Buiten dat hadden we een zeer aangenaam verblijf in het hotel.
De medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen graag.
Het privé-strand is heerlijk en niet overvol.
Prachtige spa.
Aan te raden is de voetreflexmassagebehandeling - het deed wonderen voor me!
Zou het niet helemaal beoordelen als 5 sterren, maar een goede 4 misschien.
Zouden we echter teruggaan - ja!

Bedank ThetravellingChick
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Hoteis_Real_Alg, General Manager van Grande Real Santa Eulália Resort & Hotel Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2011
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for your kind review.
We are really pleased that you enjoyed your stay with us so much that you are considering returning to the Grande Real Santa Eulália Resort & Hotel SPA.
We regret however that you were not satisfied with our Pool Service. We indeed received a few less positive comments about our Bar Service, including the Pool Bar Service, that especially during the beginning of the season, was not up to our usual standards. However, we have recognized the problem and reacted and we are glad to say that the comments lately regarding the Bar Service have been more positive.
Thank you once again for your feedback and we are looking forward to welcoming you back to the Grande Real Santa Eulália.


Yours sincerely


Lourenço Ribeiro
General Manager
Hotéis Real Algarve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
26 juni 2011 beoordeeld

De service hier was prima, maar het duurde een lange tijd voordat we een kamer kregen.
De prijs-kwaliteitverhouding was geweldig, we hadden een kamer dicht bij de lobby, het zwembad en het strand.
Het lawaai in de kamer kon een beetje minder zijn geweest maar we sliepen prima.
De kamer was erg schoon en netjes.
Het restaurant was een van mijn favoriete onderdelen.
Elke avond was er een ander thema voor het eten.
Wanneer je het restaurant uitgaat om naar het strand te gaan, is het een lange wandeling (ongeveer 10 minuten). Maar het strand is privé, alleen voor gasten.
Enkele andere pluspunten zijn: Gratis parkeergelegenheid en gratis snel internet.
Er zijn 3 restaurants op het terrein: één in de lobby beneden (mijn favoriet), een chique met uitzicht op het strand en een buffet voor ontbijt en lunch.
Het terrein is ook beveiligd.
Er zijn poorten om in het resort te komen en je hebt de kaart van je kamer nodig om ze te openen.
Als je kinderen hebt en de spa wilt gebruiken kun je hen achterlaten in de kinderclub.
Over het algemeen zou ik deze plek aan iedereen aanraden!

1  Bedank phillikestravel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Hoteis_Real_Alg, General Manager van Grande Real Santa Eulália Resort & Hotel Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juni 2011
Google-vertaling

Dear guest,

We are very glad that you have enjoyed your stay with us, especially the restaurant, and would like to thank you for your kind and detailed review. There are just one point we would like to mention that changed since your last stay with us. One of them is the restaurant, we still will have three restaurants available during summer, but the Pérgula won’t be open. Instead you will have the Restaurante do Real, which we believe was your favourite one, as well as the Le Club and the Restaurante Santa Eulália, both overlooking the beach. Plus, we will have the Coffee Shop by the restaurants, as well as the Pool Bars available. These restaurants and Bars will all be open during the high season, but as we have to adapt the number of restaurants to the number of guests in house, if you are planning to visit us outside of the high season, not all of these restaurants might be available. Please do not hesitate to contact us through amendes@hoteisreal.com for detailed restaurant opening times.
Regarding the beach, which is located approximately 90 meters from the Hotel, it might look private, but as all beaches in Portugal, it is a public beach and not owned or run by the Hotel.
Thank you once again for your feedback and we are really looking forward to welcoming you back t o the Grande Real Santa Eulália.

Kind regards



Lourenço Ribeiro
General Manager
Hotéis Real Algarve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken