Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 222
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 286
US$ 166
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Alpinus Hotel(Albufeira)
US$ 161
US$ 148
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 148
US$ 141
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 167 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 328
US$ 228
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Alfagar Aparthotel(Albufeira)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 273
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 416
US$ 370
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Falésia Mar by 3HB(Olhos de Agua)
US$ 250
US$ 227
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 190
US$ 180
HotelsClick
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 823
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (1.345)
Beoordelingen filteren
1.345 resultaten
Waardering van reizigers
553
484
198
65
45
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
553
484
198
65
45
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.345 beoordelingen
18 maart 2015 beoordeeld

We komen vanaf het begin al in Forte do Vale en hebben het hier nog steeds prima naar ons zin. Ruime kamers en compleet ingerichte keuken. Aardig personeel, waarbij wij vooral heel blij zijn met Gina, die Nederlands spreekt en waar je altijd met je vragen terecht kunt.
Wij blijven hier graag komen!

  • Verbleef: maart 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ronald H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MGM_Muthu_Hotels, General Manager van Grand Muthu Forte do Vale, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 maart 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for the wonderful review.

We are pleased to read that you enjoyed your stay at our Hotel Forte do Vale and that you have visited us from the beginning.

We can assure that your comments will not only motivate the team but also encourage them to maintain and improve on the service to all our future guests.

We look forward to your return visit

Kind regards,
Ashish Gosain

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2015 beoordeeld

Mooie ruim appartement. Overkapt balkon valt beetje tegen. Prima ingerichte keuken. Prima ligging maar uitzicht is beetje saai. Minpuntje is dat je apart moet betalen voor binnenzwembad en spa. Verwacht ik niet in 5 sterren hotel. Verder heerlijk verblijf.

  • Verbleef: februari 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Nadine M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MGM_Muthu_Hotels, General Manager van Grand Muthu Forte do Vale, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 februari 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing Forte do Vale for your recent stay in Algarve.

We have read your comments about the hotel and we greatly appreciate that you took the time to write them, as our guests satisfaction is our main priority.

We look forward to welcoming you again in the very near future.

Kind regards,
Ashish Gosain

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 maart 2014 beoordeeld

Goed, redelijk ruim appartement, goede (harde) bedden. Zit/slaapbank in de woonkamer zit niet comfortabel omdat onderste bed er steeds een stukje onderuit komt.
Keuken compleet ingericht met 4 pits kookplaat, afwasmachine, koelkast, 3 laden diepvries en wasmachine, combimagnetron (geen oven). Geen gebruiksaanwijzing.
Opscheplepels, vergiet en spatels etc. ontbreken.
Wij hadden een appartement op de “kopse kant” daardoor al vroeg de zon. De appartementen aan zwembadzijde hebben pas zon na 13 uur. Vriendelijk personeel.
Er rijdt een pendelbus tussen de 4 resorts van de zelfde eigenaar, deze bus rijdt ook 1x per dag naar het shoppingcenter en het oude centrum. Op verzoek stopt hij ook in de buurt van de Aldi/Lidl.
Dit zou best wat meer mogen. Zodat je ook terug kan vanuit het oude centrum.

Kamertip: Zorg dat je geen appartement hebt met uitzicht op de parkeerplaats, Zon al vroeg weg en geen uitzicht
  • Verbleef: december 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frans S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MGM_Muthu_Hotels, General Manager van Grand Muthu Forte do Vale, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 maart 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Many thanks for the feedback on your stay at our hotel, your comments are highly appreciated and will be considered to improve our services.

We are sorry that you found the beds hard and the sofa bed uncomfortable; we have addressed these issues to the management.

Unfortunately not all of our apartments receive the same amount of hours of sun during the day but this can easily be solved when requested at reception for a possible change of the unit.

We hope that you will visit us soon and give us the opportunity of serving you again in the near future.

Kind regards
Ashish Gosain

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2013 beoordeeld

Voor het eerst geweest. We hebben het zien bouwen. Prachtige appartementen en heerlijk schoon. We komen hier zeker terug. Vriendelijke mensen. Er staat een dame die Nederlands spreekt. Heerlijk dicht bij het strand lopen zowel naar het nieuwe als het oude gedeelte .

Kamertip: Heerlijk naar het oude centrum. Eten bij de echte Portugees
  • Verbleef: september 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anja v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2013 beoordeeld

goed appartement, ruim van opzet, ook in de hallen waar je wireless verbinding hebt.
6x pw schoonmaak (goed!), zondag alleen de handdoeken. Wel gehorig, dus je moet ook geluk hebben met buren.
Bedden waren letterlijk veerkrachtig: je voelt en hoort de veren hun werk doen. Moet je wel tegen kunnen.
Ligging: niet in de topdrukte (van De Strip), maar op loopafstand! In de buurt een supermarkt en iets verderop nog één ( iets grotere) en ook een goede bakker (aan te bevelen). Strand is lopend goed te doen.

  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank rudd5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken