Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superlekker Indiaas eten”
Beoordeling van Mother India

Mother India
Een tafel reserveren
2
wo 16-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 8 van 990 Restaurants in Albufeira
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Op de laatste dag van onze vakantie bij dit restaurant wezen eten, spijt dat we niet eerder zijn gegaan! Super lekkere Indiase gerechten, de chicken tikka massala is echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 657rachelleg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (849)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 849 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld

Leuke bediening, heerlijk gegeten, leuke prijs!
En we kregen op het einde nog een shot from the house.. top!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Selena P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Toen we binnenkwamen en ons voorgerechtje kregen waren we al onder de indruk! en over het hoofdgerecht mochten we ook zeker niet klagen, integendeel! Naar mijn mening een zeer goed Indisch restaurant met vriendelijk personeel

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank clio_poisket
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze eerste keer en we gaan zeker terug. Chicken Mango en Byriani special fantastisch.
Een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Louisanja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten! Vriendelijk en grappig personeel, goede service en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wij raden iedereen aan om hier een hapje te eten.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Lobke v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mother India bekeken, bekeken ook

 
Albufeira, Faro District
 

In Mother India geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding