Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Boutique Hotel O Poejo(Santo Antonio Das Areias)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 88
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Quinta do Vaqueirinho(Marvao)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 59
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 25/07
US$ 187
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 117
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel El Rei Dom Manuel(Marvao)(Heel veel waar voor je geld!)
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Casa da Arvore(Marvao)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Train Spot Guesthouse(Marvao)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (327)
Beoordelingen filteren
328 resultaten
Waardering van reizigers
223
90
10
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
223
90
10
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 328 beoordelingen
4 juni 2017 beoordeeld

Overnachten in Marvao is al een unieke beleving maar wanneer je bedje bij Dom Dinis staat geeft dat nog een extra dimensie. Het uitzicht dat je vanop het terras hebt is fenomenaal , de vriendelijkheid is top en de rust is deugddoend. Een topper !

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lily G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TBentes, Gerente van Dom Dinis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2017
Google-vertaling

Mrs Lily,
Many thanks for your visit and preference: it was a pleasure to receive you at Dom Dinis - Marvão.
The Team Dom Dinis is very happy to have contributed to that their experience had been fantastic.
Happy Holidays and until a next opportunity,
Teresa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2016 beoordeeld

een klein hotel op de top van de berg in een klein rustig stadje. er naar toe rijden is een huzarenstukje ,maar eenmaal aangekomen een verrassing. zeer mooi en vriendelijk hotel. We hadden kamer 15 dit was achteraan met een mooi terras; wat een uitzicht prachtig. het ontbijt werd geserveerd met voornamelijk locale producten. de eigenaars hebben rechtover hun hotel een cafe met alle soorten bieren en veel belgische. de prijzen zijn democratisch gezien deze toeristische ligging.

Kamertip: kamer 15 heeft een mooi terras met prachtig uitzicht
  • Verbleef: september 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank peter c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 maart 2016 beoordeeld

Een klein hotel met zeer gastvrij personeel, authentieke details, nieuw sanitair van top niveau, eenvoudig ontbijt, maar wel met een zelf te bedienen espresso apparaat!
Eigenaar geeft je restaurant tips en wandeltips.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 71250Sassy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2014 beoordeeld

Als je bij Dom Dinis gaat overnachten komt de rust en gastvrijheid je tegenmoed. Voor Therresa is niets te veel. Het ontbijt is erg goed, verse broodjes eigengemaakte jam en vers fruit is een kleine greep uit het ruime assortiment.

Verbleef: september 2014, reisde met een partner
Bedank Paul v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2012 beoordeeld

We kregen een prima kamer aan de straat. Wel wat luidruchtig overdag, maar snachts is het dorp uitgestorven, dus lekker rustig. Het ontbijt was tot 10 uur, maar toen wij om half 10 in de ontbijtzaal kwamen was alles bijna op. Nadat we aan de eigenaar een opmerking hierover maakten kregen we mondjesmaat een kleine aanvulling, een kuipje boter, likje jam.
De eigenaar spreekt slechts een paar woordjes Engels.

  • Verbleef: mei 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Josephine V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken