Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.502)
Beoordelingen filteren
2.502 resultaten
Waardering van reizigers
1.653
465
241
75
68
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.653
465
241
75
68
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.502 beoordelingen
11 juli 2017 beoordeeld

super vakantie , maar spijtig van de steeds maar vuile glazen aan de bar aan het zwembad, voor de rest , ik snap niet dat er veel belgen wegblijven, super vriendelijke personneel, die zijn gading niet vindt in het restaurant moet een dikke muggenzifter zijn
wel oppassen aan het onthaal, je kan wel euro's naaar turkse lira's omwisselen , maar bij de terugreis , omwissselen naar euro's , doen ze niet, dik voor herhaling vatbaar

  • Verbleef: oktober 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank andre s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles was super animatie team is geweldig kom zeker x weer grandioze vakantie gehad Josef was de best eten was super alles was super kom schoon vriendelijke mensen kom zeker weer didem mooi en mooi gebied

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Ronald L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arzu K, Konuk İlişkileri Müdürü van Aurum Didyma Spa & Beach Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for being our guest and for taking the time to share your kind review following your stay. We were happy to find out that the hotel exceed your expectations with its various facilities, the food in our restaurants, the bars and that especially our All Inclusive concept with our friendly staff.

We hope we see you as soon as possible
Aurum Team Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2016 beoordeeld

Zoals vorig jaar een zeer fijne vakantie gehad!Het hotel was wel volzet toen we er aan kwamen wat vorig jaar maar voor één derde het geval was.Veel bulgaren en engelsen maar we zochten steeds een rustige omgeving op.Het eten was weer top en de wijnen,zeker de rosé zeer goed.Zeer vriendelijk personeel en mooie kamers met inloopdouche inde ruime badkamer!We komen zeker nog terug!

Kamertip: Clubkamer is wat ruimer met groot terras
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Geert S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aurum O, Konuk İlişkileri Müdürü van Aurum Didyma Spa & Beach Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your kind review. We are very happy to hear that your expectations met with the service quality. We will share your comments with the staff and with the hotel management.

It will be our pleasure to serve you again. Please do not hesitate to contact us before your visits.

Best Regards,

Gr Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2016 beoordeeld

Na een valse start die door de guest relation is opgelost een prima vakantie

mooie kamer lekker strand en heerlijk eten wat goed van temperatuur was/is
natuurlijk wel de eeuwige kip en vis maar steeds net weer anders

Drankjes en de koffie zijn dik in orde
heerlijk gebak en koek in de middag

alleen in de avond geen bal te doen
niet ff gezellig dansen of zo

maar goed

de kamers zijn redelijk tot goed schoon
ook de buiten toiletten worden regelmatig schoongemaakt

hoe verder van het zwembad hoe stiller het is op je kamer

om het hotel zijn geen winkels [Iwel een supermarkt en juwelier}
3min buiten het hotel ook 2 winkels waar alles goedkoper is

maar met de bus( soms 5 en dan weer 6 TL )ben je met 25 min in Altinkum waar een gezellige boulevard is en de nodige winkels

een tochtje met de boot van baai naar baai kost 40 TL inclusief een redelijke maaltijd
drankjes moet je los kopen maar de prijs valt mee

de vakantie was heerlijk
maar of ik nog terug kom ik betwijfel het

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank schutterhoef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aurum O, Konuk İlişkileri Müdürü van Aurum Didyma Spa & Beach Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your kind review. We are very happy to hear that your expectations met with the service quality. We will share your comments with the staff and with the hotel management.

It will be our pleasure to serve you again. Please do not hesitate to contact us before your visits.

Best Regards,

Gr Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2016 beoordeeld

Mijn vriend en ik verbleven er een week geleden met de all-in formule. De kamer en rest van het hotel was heel proper. Het personeel was niet ontzettend vriendelijk, maar werkten wel heel erg hard en behulpzaam indien nodig. Het eten was ok, uitgebreid buffet, met wel wat variatie, maar blijkbaar is dit in het hoogseizoen wel veel beter. Het A la carte restaurant was wel heel goed. Ook het spa gedeelte is goed verzorgd. Hebben er ook een massage laten doen, welke eveneens zeer goed was. Al bij al een zeer fijn en leuk hotel om te verblijven!

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Nele V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aurum O, Konuk İlişkileri Müdürü van Aurum Didyma Spa & Beach Resort Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2017
Google-vertaling

Liebe Gaeste,

danke für Ihre Bewertung. Unser Ziel ist für unsere alle Gaeste die Zufriedenheit zu erstellen.Ausserdem führen wir regelmässige Mitarbeiterschulungen durch um unser Personal noch besser auf die Anforderungen unserer Gäste vorzubereiten. Dass Sie dennoch mit der Freundlichkeit und der Kompetenz unserer Mitarbeiter nicht zufrieden waren tut uns leid.

Ihren Kritikpunkten möchten wir in kürzeste Zeit in Stellung nehmen.

mit freundlichen Grüssen,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken