Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
wat een mooie kerk

zeker als je weet dat deze na de Grote oorlog volledig verwoest is geweest, elke steen moest weerom ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
Bob C
,
Antwerpen, België
must see

zeer mooie kathedraal met mooie gebrande ramen,zekers de moeite waard en een must see bij bezoek ... meer lezen

Beoordeeld op 19 augustus 2019
bossaerty
,
Ieper (Ypres), België
Lees alle 296 beoordelingen
  
Populaire tours & activiteiten in en om Ieper (Ypres)
vanaf US$ 369,13
Meer info
vanaf US$ 765,00
Meer info
Beoordelingen (296)
Beoordelingen filteren
296 resultaten
Waardering van reizigers
161
119
15
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
161
119
15
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 296 beoordelingen
Beoordeeld op 19 augustus 2019

zeer mooie kathedraal met mooie gebrande ramen,zekers de moeite waard en een must see bij bezoek aan ieper

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank bossaerty
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2019

Na een dagtrip in Ieper was het bezoek aan de Saint Martin's Cathedral een mooie, rustige afsluiter.
Heel verzorgde sfeervolle kerk met prachtig gekleurde glasramen.
Voor zij die houden van een 'kerkbezoek' is dit zeker een aanrader.

Datum van activiteit: februari 2019
Bedank Clothaire R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2018 via mobiele applicatie

Ook voor niet gelovigen is deze kerk de moeite waard om te bezoeken er vinden daar ook regelmatig concerten plaats die voor een luisterend oor bedoeld zijn. Ook de mis bij wonen is iedere zondag mogelijk. Deze kathedraal is na zijn wederopbouw een must om te bezichtigen

Datum van activiteit: november 2018
Bedank dahvincy1961
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2018

Naast de lakenhalle staat daar als een pronte dame de kathedraal van Ieper. Een ogenblik om te koesteren. Prachtig interieur.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank LucB1586
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2018

Tijdens ons bezoek aan Ieper ook deze kathedraal bezocht. We zijn zo'n 20 minuten binnen geweest om eens rond te kijken en het was zeker de moeite. Mooie kathedraal met erg hoge plafonds, goed onderhouden en je kan er op je gemak rondlopen zonder dat ze je storen. Er staat ook iemand waaraan je meer informatie kan vragen (indien je dat zou wensen).

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank SuzyVranken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken