Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Uniek! Een echte aanrader!”
Uniek logement op het water. Genieten maar.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Uniek logement op het water. Genieten maar.
Bed in Boat is een unieke vakantiewoning.  Vanuit alle ruimtes in de boot heb je zicht op het water. Ruime zitplaats met TV.
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Uniek logement op het water. Genieten maar.
Bed in Boat is een unieke vakantiewoning.  Vanuit alle ruimtes in de boot heb je zicht op het water.
Ruime zitplaats met TV.
Volledig ingerichte keuken voorzien van kookplaat, oven, microgolf, vaatwas, koffiezetapparaat,...
Terras met zithoek en eethoek met BBQ.
Zalig genieten met een glaasje op het terras.
Bed in Boat bevindt zich in een vrachtschip gebouwd in 1936,waarvan de buitenkant nog authentiek is.
Er zijn 4 identieke slaapkamers met infraroodverwarming.
Badkamer met inloopdouche.
Badkamer met bad.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Boothuis -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Ieper (Ypres), West-Vlaanderen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
pkeyaerts
1 beoordeling
“Uniek! Een echte aanrader!”
Beoordeeld op 30 december 2017 voor een verblijf in december 2017

Huiselijke, gezellige sfeer. Boot is perfect uitgerust, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ideaal voor families. Op wandelafstand van het centrum. Een echte aanrader!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 dec 2017
Dankjewel. Het was fijn jullie te gast te hebben. Beste wensen voor 2018
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stijnvanw ...
2 beoordelingen
“Unieke en comfortabele lokatie”
Beoordeeld op 16 september 2017 voor een verblijf in september 2017

Zeer ruim en licht verblijf, met 4 grote 2p kamers, 2 luxe badkamers en een zeer grote centrale ruime met compleet ingerichte keuken, grote eettafel en een comfortabele living. Mooi terras. Markt Ieper op 7 minuten lopen

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 sep 2017
Dankjewel. Het was fijn jullie te gast te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
peetersla ...
Mechelen, België
1 beoordeling
“Fijne locatie voor een weekend westhoek!”
Beoordeeld op 28 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Fijne en originele locatie om Ieper en de verdere westhoek te verkennen. Je wordt met grote zorg ontvangen door de eigenaars. Daarnaast geven ze je verblijf een meerwaarde door te helpen met kleine dingen zoals tips voor een restaurant,fietsenverhuur,...

De boot is met grote zorg gerenoveerd en alles in aanwezig wat je nodig hebt voor je verblijf.
Je beschikt over 4 ruime kamers en 2 badkamers. Daarnaast is er een gezellige leefruimte met open keuken.
Tenslotte is het op het dek zalig vertoeven, je kan er bbqen of gewoon van de zon genieten in de loungemeubelen.
De boot is wel niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn door de steile trappen.

+ Wandelafstand Ieper Centrum
+ Dek (loungeset + eettafel aanwezig)
+ 4 ruime kamers
+ 2 badkamers
+ Behulpzame en vriendelijke eigenaars

- niet geschikt voor jonge kinderen
- niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn.
- steile trappen tussen de leefruimtes

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 aug 2017
Dankjewel, Laura. Fijn dat jullie er waren en bedankt voor de tips.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pieter S
1 beoordeling
“unieke locatie op wandelafstand van het centrum”
Beoordeeld op 28 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Een ideale uitvalsbasis om Ieper te ontdekken.
De boot heeft 4 verzorgde standaard kamers en 2 goed uitgeruste badkamers. Een ruime leefomgeving, een goed uitgeruste keuken (ruime koelkast, vaatwas) en om het geheel helemaal af te maken: een ruim dekterras met eet- en loungeplaats.
Op 5 minuten wandelen van het centrum en toch rustig gelegen met voldoende parkeerplaats vlakbij.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 aug 2017
Het was fijn om jullie te gast te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IngeH591
1 beoordeling
“Topervaring!”
Beoordeeld op 27 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Leuke unieke locatie! Dicht bij centrum Ieper, alles is aanwezig voor een zorgeloos verblijf.
Perfecte ontvangst, we hebben 4 dagen echt genoten onder vrienden. Zeker een aanrader.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jul 2017
Dankjewel. Het was fijn jullie te gast te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
steveclau ...
Sint-katelijne-waver, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Unieke belevenis - Toppertje!”
Beoordeeld op 22 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017

Toffe rustige ligging dicht bij centrum Ieper.
Zeer goed ontvangen door Jan en Mieke.
Prachtige boot!
Proficiat!
Ruime mooie slaapkamers en dito badkamers.
Functionele knappe keuken.
Alle nodige voorzieningen (bbq, vaatwasser, bedlinnen, handdoeken, ...).
Correcte prijs.
Zalig genoten.
Zeker een aanrader.

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 jun 2017
Bedankt, Steve. Het was fijn jullie te gast te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joke D
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“zeer aangenaam verblijf, de locatie was uniek, genieten van de eerste tot de laatste minuut”
Beoordeeld op 3 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Zeer tevreden over dit verblijf, heerlijk om tot rust te komen. Ontzettend vriendelijk onthaal van de eigenaars. Veel ruimte en luxe op de boot. We komen zeker terug.
Ideaal om er even tussenuit te zijn ! top !

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen