Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“unieke locatie op wandelafstand van het centrum”
Uniek logement op het water. Genieten maar.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Uniek logement op het water. Genieten maar.
Bed in Boat is een unieke vakantiewoning.  Vanuit alle ruimtes in de boot heb je zicht op het water. Ruime zitplaats met TV.
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Uniek logement op het water. Genieten maar.
Bed in Boat is een unieke vakantiewoning.  Vanuit alle ruimtes in de boot heb je zicht op het water.
Ruime zitplaats met TV.
Volledig ingerichte keuken voorzien van kookplaat, oven, microgolf, vaatwas, koffiezetapparaat,...
Terras met zithoek en eethoek met BBQ.
Zalig genieten met een glaasje op het terras.
Bed in Boat bevindt zich in een vrachtschip gebouwd in 1936,waarvan de buitenkant nog authentiek is.
Er zijn 4 identieke slaapkamers met infraroodverwarming.
Badkamer met inloopdouche.
Badkamer met bad.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Boothuis -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Ieper (Ypres), West-Vlaanderen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Pieter S
1 beoordeling
“unieke locatie op wandelafstand van het centrum”
Beoordeeld op 28 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Een ideale uitvalsbasis om Ieper te ontdekken.
De boot heeft 4 verzorgde standaard kamers en 2 goed uitgeruste badkamers. Een ruime leefomgeving, een goed uitgeruste keuken (ruime koelkast, vaatwas) en om het geheel helemaal af te maken: een ruim dekterras met eet- en loungeplaats.
Op 5 minuten wandelen van het centrum en toch rustig gelegen met voldoende parkeerplaats vlakbij.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 aug 2017
Het was fijn om jullie te gast te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IngeH591
1 beoordeling
“Topervaring!”
Beoordeeld op 27 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Leuke unieke locatie! Dicht bij centrum Ieper, alles is aanwezig voor een zorgeloos verblijf.
Perfecte ontvangst, we hebben 4 dagen echt genoten onder vrienden. Zeker een aanrader.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jul 2017
Dankjewel. Het was fijn jullie te gast te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
steveclau ...
Sint-katelijne-waver, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Unieke belevenis - Toppertje!”
Beoordeeld op 22 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017

Toffe rustige ligging dicht bij centrum Ieper.
Zeer goed ontvangen door Jan en Mieke.
Prachtige boot!
Proficiat!
Ruime mooie slaapkamers en dito badkamers.
Functionele knappe keuken.
Alle nodige voorzieningen (bbq, vaatwasser, bedlinnen, handdoeken, ...).
Correcte prijs.
Zalig genoten.
Zeker een aanrader.

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 jun 2017
Bedankt, Steve. Het was fijn jullie te gast te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joke D
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“zeer aangenaam verblijf, de locatie was uniek, genieten van de eerste tot de laatste minuut”
Beoordeeld op 3 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Zeer tevreden over dit verblijf, heerlijk om tot rust te komen. Ontzettend vriendelijk onthaal van de eigenaars. Veel ruimte en luxe op de boot. We komen zeker terug.
Ideaal om er even tussenuit te zijn ! top !

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mieke D
Ieper (Ypres), België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Schitterd verblijf in origineel concept.”
Beoordeeld op 8 mei 2017 voor een verblijf in april 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Uniek verblijf, warm onthaal, zeer centraal gelegen, alle nodige comfort.Prijs/kwaliteit = prima. Zeker een aanrader.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen