Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sla met tomaat en blikje tonijn is geen Niçoise”
Beoordeling van Azzuro

Azzuro
Laat maaltijden bezorgen
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 69 van 105 Restaurants in Knokke
Gegevens restaurant
8 augustus 2021 beoordeeld

Ik had het kunnen weten: een salade niçoise bestellen bij een pizza-afhaal die niet als de beste bekend staat..., maar dit was erger dan ik dacht: wat sla met tomaat en een blikje tonijn. In de verte proefde ik wat olie. Geen zoute ansjovisfilets, geen prinsessenboontjes, geen eieren, geen sjalotjes geen olijven, geen aardappel....
De pizza die mijn man had, was oké. Beetje heel veel kaas, maar oké.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank voorthm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (65)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 65 beoordelingen

21 juli 2021 beoordeeld

We hadden niet gereserveerd maar er was nog veel plaats op het terras. We zaten nog maar net neer of kregen de kaart al. Bestelden een pizza en pasta, beiden grote porties en heel lekker. Ook zeer vriendelijke bediening! Een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ElisaClaeys123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige plaats om te zitten, gezellige patron, ruime menukaart met heerlijk belegde pizza’s. Ook de pasta’s zijn het proberen waard!

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank 11AnjaR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 april 2021 beoordeeld

Ik komt nooit meer in Azurro Knokke. We bestelden ter plaatse en hebben een halfuur moeten wachten en kregen koud en vies eten. De pizza was koud, vettig en de salami was eropgesmeten (niet eens gesneden). Ook onze lookbroodjes waren koud en zompig. M’n vriendin bestelde een hamburger en deze was ook koud en het vlees was niet gebakken. Alsof dat niet genoeg was waren ze mijn frieten vergeten, waarvoor ik wel betaald had! Ik ging terug en vertelde dat ik geen frieten gekregen had. De kassierster deed enorm moeilijk en deed alsof ik loog. Heb uiteindelijk toch m’n geld teruggekregen. Echt een vreselijke ervaring.

Datum van bezoek: april 2021
Bedank Luncl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 april 2021 beoordeeld

Pizza en hamburger waren beide koud. Hadden daarbovenop ook 2 portie frieten besteld, waarvan we er maar 1 gehad hadden. Uiteindelijk teruggegaan naar de zaak voor de extra portie friet, maar daar deden ze er alles aan om ons ervan te overtuigen dat we deze niet besteld hadden. Zeker geen aanrader.

Datum van bezoek: april 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jantje111111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Azzuro bekeken, bekeken ook

Zeebrugge, West-Vlaanderen
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
 
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
Knokke, Knokke-Heist
 

In Azzuro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.