Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Schöne kleine Ferienwohnung”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Maribo aan zee

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Knokke, Knokke-Heist, West-Vlaanderen

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

wim d
Twisk
2 beoordelingen
“stinkhol”
Beoordeeld op 23 december 2018 voor een verblijf in december 2017

vieze vodden op het bed en het gebouw zelf stonk alsof er iets lag te vergaan. huiskamergedeelte veel te klein t.o.v. keukenhoek

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 dec 2018
Is zeer moeilijk te achterhalen wat er in december 2017 gebeurd is.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Knhe
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
patrick p
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018

Datum van verblijf: mei 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mei 2018
Stationnement à Heist

Parking gratuit limité
zone rouge et orange, tous les jours entre 19h et 11u

zone verte, Toute la journée les jours d’école

zone verte , Pendant les weekends, vacances scolaires ou jours fériés entre 19h00 et 11h00
attention, tous les mardis matin, marché général sur le Maes et Boereboomplein.

Parking gratuit illimité
au sud de l'Izabellavaart, qui traverse la Heistlaan, la Westkapellestraat, la Natiënlaan et la Kalfstraat, entre les deux communes côtières et les deux communes rurales;
Stationnement à Zeebrugge, stationnement gratuit

Le stationnement est gratuit partout à Zeebrugge.
Si vous conduisez de Heist en direction de Zeebrugge, il y a un parking gratuit à l'entrée de Zeebrugge sur votre droite. Vous pouvez également garer votre voiture gratuitement le long de la route à Zeebrugge. Du parking à l'appartement, il est à environ 15 minutes à pied.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hermann F
2 beoordelingen
Beoordeeld op 1 mei 2017 voor een verblijf in april 2017

Datum van verblijf: april 2017
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 mei 2017
Hi Hermann

Wir haben keine Kenntnis von Schäden am Bett. Dies sollte ohne vorherige Benachrichtigung passiert . Der wasserkocher sollte perfekt funktionieren. Wir haben gechekt. Es gibt zwei thermoskanne . Die Kaffeemaschine ist neu. Nicht alles kann neu sein. :)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Climber67 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 januari 2017 voor een verblijf in december 2016

Datum van verblijf: december 2016
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bkobialka
Bonn, Duitsland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 2 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2016
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
vinoger
Waremme, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 april 2014 voor een verblijf in april 2014
4
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2014
Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen