PricelineUS$Ā 113
Agoda.comUS$Ā 113
eDreamsUS$Ā 113
Orbitz.com
Beoordeeld op 16 november 2022 via mobiele applicatie

Wat een verschrikkelijk arrogante medewerker achter de bar (CONNY)!!
We zaten letterlijk al 10 Ć  15 minuten te wachten zonder dat iemand onze bestelling kwam opnemen.
Het was trouwens helemaal niet druk in de zaak en een ober heeft ons zien binnenkomen. Want hij heeft ons en onze hondjes begroet.

Uiteindelijk is mijn vriend naar de bar gegaan om onze 2 drankjes door te geven. Waarop CONNY antwoord dat moet besteld worden aan de garƧons.
Waarop mijn vriend zegt dat er nog niemand is langsgekomen en dat we er al langer dan 10 minuten zitten.
Waarop Conny schouderophalend en met een arrogante lach zegt: ā€œtja dat kan goed zijnā€.

Sorry deze persoon moet dringend een andere job zoeken en hoort niet thuis in de hospitality. Had ze gezegd ā€œoh mijn excuses, ik stuur onmiddellijk de oberā€, dan was het een heel ander verhaal.

Natuurlijk hebben we dit gemeld aan de receptie. De heer aan de balie luisterde naar ons en zei dat hij het ging bespreken met de personeelsdienst. We kregen 2 gratis drinkvouchers mee. Maar natuurlijk zijn die in de prullenmand gevlogen. Zelfs gratis zal ik niets meer komen drinken bij jullie.

Heel erg dat een vrouw zoals Conny ervoor zorgt dat jullie nu 1 ster krijgen. Maar zij hoort hier echt niet thuis!!

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 27 september 2022

Mooie ruime kamer met terras, 's morgens kan men zelf koffie maken of thee in uw kamer. Ontbijtbuffet vanaf 07:30 uur met o.a. koffiekoeken, pistolets, brood, eieren, spek, worstjes, boontjes in tomatensaus, fruit mixed, soorten koffie.... 's avonds soms een optreden. Er staat ook een automaat waar cola, water... in staat.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 13 september 2022

Ruim gezinsappartement met 2 ruime slaapkamers en een plooibed in het salon. Alles is aanwezig in de keuken. Mooi zeezicht. Uitstekend gelegen aan het strand van Mariakerke (rustig) en toch op korte afstand vh centrum vd stad. Uitstekend management vh hotel.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 5 augustus 2022 via mobiele applicatie

Mooi kamer kamer met inloopdouche ,ingebouwde koelkast, stopcontacten naast het bed,parketvloer,koffie-thee faciliteiten, heerlijk ontbijtbuffet, lunch en diner buffet, dranken inbegrepen. Tramhalte Ravelingen voor de deur richting De Panne en Knokke en station Oostende en stad Marie Jose plein.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 30 juli 2022

Onlangs bezocht en verrast door de vele mogelijkheden voor kinderen. Wie klaagt over vieze ruiten, het eten enz. beseft blijkbaar niet dat dit een complex is waar vooral kinderen kunnen genieten .Het is geen vier- of vijfsterrenhotel. Parkeren kan wel een probleem zijn op bepaalde momenten, maar is al bij al geen drama. De tram stopt voor de deur en brengt je overal heen aan de kust.

Kamertip: Prima uitgerust voor mensen met beperkingen.
Datum van verblijf: juli 2022