Onze dochter heeft heel veel gespeeld het was daar top en als je daar bent bezoek zeker bistroom de baron.Of ga naar het zwembad of je kunt ook zeker naart strand.het was samengevat voor herhalingvatbaar!
US$Ā 381

Aanbieding bekijken
Het personeel is ondermaats .
vriendelijkheid tijdens het ontbijt en avondmaal ver te zoeken.
Vriendelijkheid in de
Lounge wel ok.
Die mensen doen hun best.
Als ik op vakantie ben word ik liever iets vriendelijker aangesproken.
De kamers zijn netjes en ruim.
Maar de ruiten mogen wel eens een schoonmaak beurt krijgen.
Liever niet meer .
ĆĆ©n warm en goed onthaal kregen we in dit vakantiecentrum. Verzorgd buffet bij zowel avondmaal als ontbijt. De lounge en taverne hebben voor 's avonds een uitgebreid aanbod aan drank. Verzorgde kamers met zicht op zee als je bij betaalt, geven je een extra vakantie gevoel. Tramhalte voor de deur is pluspunt.
De fotoās en van te voren gegeven info kloppen niet met de realiteit. Je moet reserveren voor het zwembad (is 2x telefonisch aangegeven dat je altijd terecht kunt, maar dit moet doorgeven). Als je geluk hebt, mag je een uurtje zwemmen.
In appartement veel kapot. Het is wel ruim. Ligt aan drukke weg. Vanaf 5 uur wakker. Toen een ongeluk gebeurde, bleek er maar 1 bhvāer te zijn. Nergens ehbo koffers te bekennen. Alle parkeerplaatsen bleken bezet, goed zoeken in de buurt waar je mag staan.
Ontbijt is redelijk. Avondeten hebben we niet geboekt, maar dat bleek niet best (slappe ijsfriet).
Bij receptie krijg je geen info over Oostende⦠je wordt verwezen naar de website van Oostende.
Al met al, voor ons geen plek om naar terug te gaan. Oostende bleek helaas niet heel bijzonder.
Jammer, want het hotel ligt wel aan het strand. Brugge en zeker Gent zijn wel aanraders!
Goede locatie buiten het centrum.
met avondeten beetje weinig keuze, zeker voor kinderen was er enkel maar macaroni beschikbaar.
Zwembed en speelruimte waren in orde.
Drankautomaten aan de inkom enkel met munten, anno 2022 zijn er reeds andere modellen beschikbaar die over een kaart beschikken.
Al verschillende jaren komen we hier naartoe.. Deze laatste keer was heel teleurstellend.. We hadden verblijf gevraagd in blok 3000 met zeezicht.. Maar kregen een kleine, donkere kamer met uitzicht op muur.. Na veel aandringen eindelijk kamer in nieuwbouw gekregen.. Maar nog steeds geen zeezicht.. De kamer was helemaal niet proper, potje sigarettenpeuken op het terras, toilet niet proper, 2 lavabo's liepen niet door. Vloer niet gedweild.. Dit gaan melden aan het onthaal.. Er ging opnieuw gekuisd worden maar niemand meer gezien!